Ce vrea Cabral să facă în pauza de la TV. Prezentatorul Pro TV a dat cărțile pe față

Ce vrea Cabral să facă în pauza de la TV. Prezentatorul Pro TV a dat cărțile pe față
Ce vrea Cabral să facă în pauza de la TV. Prezentatorul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a făcut declarații surprinzătoare.

Colegul prezentator al Adelei Popescu de la reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a vorbit despre consecințele programului aglomerat de muncă pe care îl are. Vedeta de la PRO TV a dat cărțile pe față și a recunoscut că are nevoie de un moment de respiro, după toată agitația de la filmări. Ce vrea Cabral să facă în pauza de la TV.

Cabral, dezvăluiri despre Republica Dominicană

Ultimele luni de zile au fost epuizante pentru Cabral Ibacka. Prezentatorul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a mărturisit că filmările din Republica Dominicană i-au pus capac. Chiar dacă a fost prezent în junglă nu din postura de concurent, a avut și el de trecut peste unele „probe” dificile.

Cabral Ibacka a spus că i-a fost greu în Republica Dominicană. Însă greutatea aceasta nu a venit dintr-o singură direcție, ci a fost o stare generală. Inevitabil, eforturile pe care a fost nevoit să le depună ca lucrurile să funcționeze bine, l-au consumat inclusiv din punct de vedere psihic.

„Acolo eşti într-un mediu neprietenos complet. Eşti cu nişte oameni care trăiesc şi creează conţinut, dar în condiţii de stres. Şi, atunci, nu e o vacanţă, nu e o plăcere. Trebuie să fii foarte atent, pentru că nu vrei nici scandal, nu vrei nici bătaie, nu-i vrei nici pe ei nefericiţi. Sunt câteva chestii pe care trebuie să le îngrijeşti, cumva”, a mărturisit Cabral Ibacka, într-o intervenție pentru Click!.

Prezentatorul programului difuzat de PRO TV și-a exprimat recunoștința față de soția sa, Andreea. Fără ea, bărbatul spune că nu ar fi reușit să facă față tuturor provocărilor.

Ce vrea Cabral să facă în pauza de la TV

Adela Popescu l-a ajutat pe Cabral Ibacka să reziste la condițiile de muncă și stres din junglă, potrivit spuselor vedetei. În spatele muncii, există ceva mai mult decât o simplă prietenie. Există un parteneriat, în care trebuie să ai încredere 100%. Chiar și așa, este imposibil ca oboseala să nu își spună cuvântul.

Prezentatorul TV a mărturisit că vrea să ia o pauză lungă, de aproximativ un an, pentru a-și reveni. În tot acest timp liber, și-ar dori să petreacă mai mult timp cu familia și chiar să învețe să facă clătite.

„Trebuie să iau o pauză. Simt nevoia, sunt om. Nu mă consum, dar mă uzez. Şi simt că a venit momentul să stau, acasă, cu mine. Să învăţ să fac clătite – și nu glumesc. Şi nu am mai spus altcuiva asta. Să stau acasă, să fac clătite, să iau eu copiii de la grădiniţă sau de la liceu, după caz. Simt nevoia de o perioadă de pauză, nu ştiu, un an… (…) Fac o grămadă de lucruri și e momentul să respir”, a spus Cabral Ibacka, pentru sursa citată.

Citește și: Cum arată Inoke, fata cea mare a lui Cabral, la 20 de ani. Imagini rare

Întrebat dacă va lua pauză și de la emisiunea „Ce spun românii”, prezentatorul de televiziune a explicat că, la un moment dat, se va întâmpla și asta. Vedeta a recunoscut că nu vrea să ajungă să meargă la muncă cu mai puțină plăcere.

Urmăriți Playtech.ro și pe