Ce făcea, de fapt, Andrada de la Puterea Dragostei în Italia, pentru bani. S-a aflat acum

Ce făcea, de fapt, Andrada de la Puterea Dragostei în Italia, pentru bani. S-a aflat acum

Al treilea sezon ”Puterea Dragostei” a început în forță. Din primele episoade ale show-ului de la Kanal D fanii au descoperit cine și cu ce se ocupă, dacă istoricul în amor este tumultos ori ba sau dacă au intenția de a-și găsi cu adevărat iubirea în Istanbul. Una dintre cele care s-au manifestat mai puțin a fost Andrada, despre care se știe că a fost în Italia, dar nu și pentru ce.

Andrada de la Puterea Dragostei, loc de muncă bănos în Italia

Andrada Marina Răduță are 21 de ani, este din Târgoviște, dar s-a stabilit în Italia, unde lucrează ca hairstylist. Se descrie ca fiind o fire ambițioasă, puternică, dar și orgolioasă și și-ar dori ca viitorul partener să o iubească, să îi fie loial și să o respecte. Cât despre viitorii pretendenți, tânăra deja le transmite că este greu de cucerit.

Primele tensiuni din platou

Noul sezon al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei” a început cu mari emoții pentru concurenții dornici să-și găsească iubirea în Istanbul. Însă, competiția a început cu stângul. Unul dintre tineri a ieșit în relief făcând o gafă de zile mari, luată drept o aroganță pentru fanii emisiunii.

Ajuns în casa băieților, unde îl aștepta Cristina Mihaela, și nerăbdător să îi cunoască, Mihai a părut că nu vrea să respecte regulile emisiunii și să discute întâi cu gazda, ci să se ducă de grabă spre noii săi amici. Mica tensiune dintre prezentatoare și concurent a fost strinsă repede de vedetă, care i-a spus că va avea mult timp de acum încolo să-și cunoască colegii.

Cristina Dorobanțu: Am să te rog să te așezi acolo. Ești foarte agitat
Stăniceanu Mihai:Nu sunt agitat, aș vrea să vorbesc cu băieții
Cristina Dorobanțu: Păi întâi trebuie să vorbești cu mine. Nu uita că eu am prioritate de fiecare dată aici! Te rog să nu uiți niciodată lucrul acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI