Ce face un bătrânel în fața rafturilor goale din magazin. Imaginea care i-a făcut pe mulți să plângă

Pandemia de COVID-19 a copleșit mulți oameni, așa că, de frică, majoritatea au dat iama în magazine și s-au aprovizionat, pentru a sta în siguranță acasă. S-a cumpărat mult, astfel că, până la refacerea stocurilor, unii au răbdat. Este și cazul unui bătrânel, a cărui imagine a devenit apreciată pe Internet, trezind multe sentimente.

Ce face un bătrâlnel în fața rafturilor goale din magazin?

Teama de a nu se infecta cu virusul COVID-19 a dus oamenii în magazine. Precauți, dar speriați, și-au făcut provizii, însă cumpărăturile lor în cantități mari dăunează și, dacă situația nu este ținută sub control de cei responsabili, se poate ajunge rapid la o criză alimentară.

Nu am atins acest nivel încă, dar, pentru a nu-l atinge, avem imagini de genul celei de mai jos. Pe scurt, în timp ce unii cumpără fără măsură, alții rămân uitându-se în gol. Este și cazul unui bătrânel, care privea lista de cumpărături lângă rafturile goale ale unui magazin. Imaginea a fost capturată de Lauren Taylor, 34 de ani, în magazinul Sainsbury din Surrey. Peste 200.000 de oameni au apreciat imaginea, dar mai ales mesajul ei.

„Este îngrozitor. Acestui bătrân nu i-a mai rămas nimic”

„Este îngrozitor și pur și simplu trist. Rafturile erau goale. Oamenii au luat tot ce au apucat. E trist și dezamăgitor că societatea a ajuns până în acest punct. Toată lumea are nevoie de lucruri, însă acestui bătrân nu i-a mai rămas nimic”, este mesajul acesteia.

Fotografia apare în contextul în care persoanele în vârstă sunt cele ma vulnerabile la virusul COVID-19. „Aș vrea ca toată lumea să se gândească în primul rând la bunicii noștri, ei trebuie să sufere și mai mult. Cred că e înfrioșător pentru ei. Dacă toată lumea ar cumpăra responsabil nu ar mai apărea aceste probleme”, a completat femeia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI