Ce face Sore în baie, zi de zi. Fiica ei a dat-o de gol: „Gata”

Ce face Sore în baie, zi de zi. Fiica ei a dat-o de gol: „Gata”
Ce s-a aflat despre Sore

Sore se bucură de o fetiță minunată, Erin, care îi face fiecare zi mai frumoasă. Vedeta are o relație extraordinară cu micuța ei, însă a rămas surprinsă când aceasta a dat-o de gol cu privire la o activitate pe care o face în fiecare zi. Fanii nu știau acest detaliu despre cântăreața lor favorită!

Erin a dat-o de gol pe Sore. Ce a spus despre mama ei

Sore o duce bine pe toate planurile. Vedeta are parte de foarte mult succes și se bucură de numeroși fani care îi fredonează fiecare piesă și apreciază orice apariție a sa. De asemenea, ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste, din care a rezultat o minunată fetiță, Erin.

Micuța s-a decis să spună totul despre obiceiurile pe care le are mămica ei faimoasă. Cele două au fost invitate în emisiunea moderată de către Cătălin Măruță, unde Erin a dezvăluit mai multe secrete din interiorul familiei. Prezentatorul de televiziune a fost surprins când a auzit ce face Sore în fiecare zi.

Mai exact, se pare că Sore cântă mereu în casă, ba chiar și în baie. Micuța Erin a mărturisit că există momente în care tatăl ei o roagă pe cântăreață să se oprească.

„Mereu o aud pe mami cum cântă. Cântă și în baie și o aud de acolo. Merge singură și cântă tare. Și tata îi zice „gata”, iar eu îi zic „Nu mai cânta!”, a spus Erin.

Sore, amuzată de secretul dezvăluit de micuța ei

Frumoasa cântăreață a glumit pe seama secretului dezvăluit de micuța ei în fața lui Cătălin Măruță. Vedeta a fost extrem de amuzată de ce a spus fiica sa, însă a ținut să lămurească lucrurile. Sore are o carieră frumoasă în industria muzicală, fiind îndrăgostită de domeniul pe care l-a ales.

Cu acestea fiind spuse, Sore a mărturisit că nu se poate abține să nu cânte în casă. Mai mult, chiar dacă micuța Erin și tatăl său îi zic din când în când să se oprească, vedeta a explicat că în baie îi vin cele mai bune idei de piese.

„În baie, atunci îți vin idei de piese. Așa sunt eu, cântăcioasă în casă.”, a transmis Sore.

Sore și tatăl fiicei sale sunt împreună de șase ani, fiind logodiți de mai bine de patru ani. Cei doi se bucură de o minunată fetiță, însă nu au ajuns în fața altarului. Cu toate acestea, cântăreața a explicat în nenumărate rânduri că se înțelege extrem de bine cu partenerul său, chiar dacă nu a organizat nunta.