Ce face Smiley pentru micuța Josephine, zi de zi. Gina Pistol a dezvăluit tot

Ce face Smiley pentru micuța Josephine, zi de zi. Gina Pistol a dezvăluit tot
Ce face Smiley pentru micuta Josephine

Gina Pistol a spus cum se comportă Smiley acasă, după ce aceasta și fetița nou-născută s-au întors la spital. Aceasta a recunoscut că deși este foarte fericită că o are pe micuța Josephine, nu i-a fost deloc ușor în primele zile de când a devenit mamă.

Ce face Smiley pentru micuța Josephine, zi de zi

Gina Pistol le-a povestit fanilor că deși s-a documentat intens în cele nouă luni de sracină în ce privește îngrijirea bebelușului, când Josephine a ajuns în casa lor a uitat de tot. Chiar și așa, Gina Pistol a spus că are parte de un ajutor de nădejde în persoana lui Smiley, care s-a dovedit deja a fi un tătic model.

”Nu e deloc ușor, mai ales la început. Adică tot ce citești în cele nouă luni de sarcină, tot ce ți se spune de către moașă, de către pediatru…uiți. În momentul în care pășești în casă, uiți tot. Suntem bine. Și zic eu că facem o treabă bună. Oricum mare ajutor am din partea lui Andrei, se descurcă foarte bine, incredibil de bine. (Josephine, n.r.) zâmbește în somn. Mititică, drăguță. E minunat sentimentul ăsta pe care îl ai când ești mamă. Uiți de tot greul”, a spus Gina Pistol.

Ce a dezvăluit Gina Pistol

Gina Pistol a mai spus și că după operația de cezariană și-a revenit din a treia zi, însă că abia acum înțelege de ce toate femeile îi spuneau să se odihnească cât mai mult înainte de naștere, întrucât, evident, acum este ocupată tot timpul.

”26 din 24 de ore am fost ocupată. Vă mulțumesc mult de tot pentru mesaje, sunt bine. M-am recuperat foarte repede după operație, doar că nu-i ușor deloc. Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Fizic, după operație mi-am revenit cam din a treia zi, pentru că primele două zile nu au fost chiar cele mai drăguțe zile din viața mea. Vă spun sincer, chiar n-au fost. (…) Și vă spun sincer, eu abia acum înțeleg de ce-mi spuneați toate să mă odihnesc cât mai pot. Să mă odihnesc bine. Abia acum înțeleg. Mare dreptate ați avut!”, a mai declarat Gina Pistol, pe contul ei de Instagram.

Smiley a povestit, la rândul lui, că el și iubita lui lucrează bine în echipă. În plus, acesta și-a anunțat fanii că Josephine seamănă cu mama ei și că în momentul în care s-a născut micuța și-a dat seama că până în acel moment nu a iubit pe nimeni.

”Fetița noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a spus Smiley.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI