Ce face Smiley cât timp Gina Pistol e plecată în Asia. Nici el nu stă pe-acasă. Anunțul făcut azi

Ce face Smiley în timpul în care Gina este plecată la filmările pentru Asia Express?

De când au anunțat public faptul că sunt împreună, deși se zvonea de multă vreme, au devenit exclusiv în atenția tuturor. Iată ce face Smiley cât timp prezentatoarea e plecată în Asia, pentru filmările show-ului Asia Express!

Ce face Smiley cât timp Gina Pistol e în Asia?

Ambii în atenția camerelor de filmare de ani buni, ambii cu cariere deosebite, deci cu puțin timp stat pe acasă. Gina și Smiley se potrivesc de minune nu doar fizic, ci se pot înțelege perfect și din prisma meseriilor pe care le au pentru că știu foarte bine cum e să ai puțin timp pentru tine. Sunt unele din cele mai iubite și cunoscute persoane publice din România, iar prețul pentru o așa reușită este și el scump. Ei bine, când Gina nu-i acasă…șoarecii nu joacă pe masă, pentru că solistul nu se poate bucura de momente de relaxare.

Acesta este în turneu național. Zilele trecute le-a cântat celor din Târgu Mureș, iar acum urmează să-i încânte și pe cei din Cluj Napoca.  „Târgu Mureș, bună dimineața! Vă mulțumim pentru emoție! Luni cântăm în Cluj Napoca. Suntem în Turneu Național #liberlaemotii bilete și calendar în BIO„, a scris Smiley la ultima sa postare de pe o rețea de socializare.

Ce face Smiley în timpul în care Gina Pistol este la filmările pentru Asia Express?
Ce face Smiley în timpul în care Gina Pistol este la filmările pentru Asia Express?

„Este o relație normală”

„Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: „Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?”
Gina Pistol

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI