Ce face Mitică Popescu la 84 de ani. Cum s-a distrat în această vară (exclusiv)

Ce face Mitică Popescu la 84 de ani. Cum s-a distrat în această vară (exclusiv)
Ce face Mitica Popescu la 84 de ani. Cum s-a distrat in aceasta vara (exclusiv)

Mitică Popescu este unul dintre cei mai valoroși actori români. Cu o carieră ce se întinde pe mai multe decenii, nu este de mirare de ce publicul iubitor de teatru și film îl apreciază pe marele Mitică Popescu. Actorul este și om de televiziune important, un punct forte îl reprezintă emisiunea pe care o face de peste 20 de ani la TVR 2, intitulată “D-ale lui Mitică”.

Ce mai face Mitică Popescu

Vedeta de televiziune Mitică Popescu are o energie și o poftă de viață ieșite din comun, la cei 84 de ani ai săi. Actorul are chiar și un ritual pe care îl respectă în fiecare dimineață. Ce face după ce se trezește.

“Sunt bine, sănătos, am consumat toată vara apă, cafea și bere fără alcool. De mai bine de 50 de ani beau cafea dimineața pe stomacul gol după care mănânc o banană.

Plus că mă plimb aproape zilnic, pe jos, prin parcul Herăstrău. Doar atunci când nu plouă stau în casă, în rest fac mișcare”, a declarat Mitică Popescu pentru Impact.

Unde s-a plimbat actorul

Cât a fost vara de lungă, actorul s-a plimbat ba în Delta Dunării, ba în Grecia. Mitică Popescu profită din plin de zilele sale libere, înainte ca filmările la emisiunea pe care o prezintă la TVR 2 să înceapă.

“Vara aceasta m-am relaxat ca tot omul în Delta Dunării, am fost în Grecia, mai o plimbare și tot așa. Filmările la emisiune nu le-am început încă, cel mai probabil din luna septembrie, o să revenim”, a mai spus actorul.

Din păcate, jurnalistul spune că a observat un lucru la oameni, în ultima perioadă. Din această cauză, Mitică Popescu este afectat emoțional.

„Nu mă supără nimic din punct de vedere medical, sunt sănătos. Singurul lucu care mă supără sunt oamenii care devin pe zi ce trece din ce în ce mai răi.

Nu am stat să fac o analiză de ce și cum se întâmplă asta și de unde vine răutatea aceasta, dar bănuiesc că din cauza pandemiei, de aici pornește totul”, a mărturisit marele actor.

Mitică le închide gura indivioșilor

De aproape 50 de ani, Mitică Popescu activează în lumea teatrului. Acesta s-a făcut remarcat în roluri de excepție, în producții precum „De ce se trag clopotele, Mitică?” (1981) sau „Moromeții” (1987).

Pentru iubirea sa față de teatru și film, marele actor a fost premiat în cadrul Galei Uniter din 2009, unde i-a fost înmânat ”Premiul pentru întreaga activitate”. În vârstă de 84 ani, Mitică le închide gura cârcotașilor care au spus că ar fi grav bolnav și nu se mai ține pe picioare. Dimpotrivă, este bine, sănătos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI