Ce face Iuliana Marciuc pentru a-şi păstra silueta. Vedeta a recunoscut că nu-i este uşor: „Aş vrea să găsesc elixirul frumuseţii” (Exclusiv)
Iuliana Marciuc face tot posibilul să se mențină în formă. Aceasta nu își arată vârsta din buletin și este extrem de mulțumită de imaginea pe care o are. Vedeta a slăbit în urmă cu 3 ani cu ajutorul unui program bazat pe antrenamente la sală și alimentație, iar de atunci viața sa s-a schimbat radical. Blondina se străduiește să rămână la măsurile la care a ajuns cu greu. Cum reușește să arate impecabil la vârsta de 55 de ani?
Cum se menține în formă Iuliana Marciuc: ce face pentru o siluetă de vis?
Prezentatoarea emisiunii “Destine ca-n filme” de la TVR 2 a reușit să își schimbe imaginea în urmă cu trei ani. Vedeta a slăbit considerabil atunci cu ajutorul unui program bazat pe antrenamentele la sală și o alimentație corectă. Sacrificiile sale nu s-au terminat pentru că acum se străduiește în continuare să mențină rezultatul fabulos.
Vedeta și-a schimbat obiceiurile alimentare în urmă cu 3 ani, iar de atunci face mereu mișcare. Blondina merge constant la sală și este foarte atentă la mesele de zi cu zi.
,,Caut de mult elixirul tinereții, aș vrea să îl găsesc. Cred că este important cum te simți și eu mă simt bine. Cu vacanțele astea prelungite, nu am mai reușit să ajung foarte mult la sală, dar între vacanțe tot timpul am avut grijă să merg la sală, acolo unde o echipă de profesioniști mă ajută de fiecare dată.
Îmi place foarte mult atmosfera în primul rând și faptul că acolo sunt fete, femei ca mine”, a susținut vedeta, pentru impact.ro.
,,Am încercat să schimb complet stilul de viață”
Moderatoarea a declarat că nu își mai permite luxul de a face excese culinare. Partenera de viață a lui Adrian Enache merge la sala de forță de două sau trei ori pe săptămână, bea multă apă și nu consumă niciodată carne cu cartofi.
În special românii sunt obișnuiți să combine aceste două alimente. De asemenea, cartofii și carnea sunt prezente în aproape toate mâncărurile tradiționale precum: tocănițe, ciorbe, fripturi cu garnitură sau chiftele.
,,De când am ținut programul care m-a ajutat să slăbesc, am încercat să schimb complet stilul de viață cum se spune, adică chiar încerc să ajung la sală de două-trei ori pe săptămână, încerc să beau mai multă apă, pentru că nu beau întotdeauna apă și niciodată, dar niciodată nu mai mănânc carne cu cartofi.
Adrian bea cafeaua fără zahăr, dar cu prăjituri, nu cu prăjitură. Și spune întotdeauna că dimineață trebuie să îți iei forță și energie.”, a mai povestit Iuliana Marciuc pentru sursa citată.