15 iun. 2021 | 20:10

Ce face Ion Țiriac pentru Sorana Cîrstea, iubita fiului său. S-a aflat abia acum 

Sport
Ce face Ion Țiriac pentru Sorana Cîrstea, iubita fiului său. S-a aflat abia acum 
Ce face Ion Tiriac pentru Sorana Cirstea iubita fiului sau

Sorana Cîrstea e pe val! Jucătoarea noastră de tenis a reușit performanțe incredibile la turneul de la Roland Garros 2021. Sportiva s-a calificat în optimile de la French Open după ce a învins-o pe Darian Kasatkina în două seturi, cu scorul de 6-3, 6-2. Cum o ajută Ion Țiriac pe „nora” lui.

Ce face Ion Țiriac pentru Sorana Cîrstea, iubita fiului său

Iubita lui Ion Ion Țiriac nu a reușit să acceadă până în sferturile de finală ale turneului de la Paris. La începutul lunii iunie, târgovișteanca pierdea în fața slovenei Tamara Zidansek (23 de ani, 85 WTA), scor 6-7; 1-6. Totuși, comentatorii sportivi sunt de părere că românca joacă unul dintre cele mai bune sezoane ale vieții sale, iar acest lucru se întâmplă de când s-a apropiat de familia lui Ion Țiriac.

Se pare că evoluția ei profesională a crescut într-o manieră fulminantă de când primește sfaturi de la tatăl iubitului ei, un nume greu în istoria tenisului românesc.

„Apropo de legătura cu familia Țiriac, eu sunt convins că primește sfaturi importante de la Ion Țiriac, care e unul dintre cei mai mari manageri ai tuturor timpurilor în tenis. Lucrul acesta e foarte important pentru ea.

Îi dă forță mentală, stabilitate și e clar că relația e benefică. Rezultatele, entuziasmul și jocul practicat de ea în ultima vreme demonstrează asta”, a dezvăluit Ionuț Chirilă, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

Sorana Cîrstea a reușit o performanță incredibilă după 12 ani

După ce a reușit o performanță de invidiat la turneul de Mare Șlem din Franța, Sorana Cîrstea a înregistrat un salt important și în clasamentul WTA. Jucătoarea de tenis din România a ajuns în Top 50 mondial, un rezultat care o plasează pe poziția secundă în ierarhia celor mai bune românce din circuitul profesionist.

Forma bună a sportivei de la Roland Garros a fost explicată chiar de ea într-un interviu acordat în timpul experienței pariziene:

„La Roland Garros 2009 aveam altă mentalitate. În tenis trebuie să ai memorie scurtă, dacă te gândești prea mult la viitor sau trecut o să devii frustrat.

Dacă mă întrebai atunci dacă voi juca peste 12 ani, aș fi spus nu. Dar sunt sănătoasă, mă bucur de mine, probabil că joc cel mai bun tenis al meu. Dar o iau pas cu pas, zi cu zi. Mă bucur de acest proces. Mă bucur mai mult decât acum 12 ani și cred că asta e o urmare a maturizării.

Stilul meu de tenis e agresiv și nu stau mult pe teren. Cred că am doar vreo două meciuri mai lungi de trei ore. Stilul ăsta îmi ajută corpul, nu simt oboseala. Și am avut noroc că nu am ajut nicio accidentare majoră. Cred că acum sunt foarte matură, fac tot ce trebuie. Acum mă simt mai tânără, simt că am 20 de ani. Vârsta e doar un număr, nu contează.”, a declarat Sorana Cîrstea, potrivit celor de la GSP.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Două anotimpuri în România. Ce vești ciudate au dat meteorologii
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro