Ce face în prezent Berta Slav, femeia care a cumpărat pesticidul cu care Mădălina Manole s-a sinucis. Primește peste 8 mii de lei lunar pentru această funcție

Ce face în prezent Berta Slav, femeia care a cumpărat pesticidul cu care Mădălina Manole s-a sinucis. Primește peste 8 mii de lei lunar pentru această funcție
Ce face acum Berta Slav, femeia care i-a cumparat Madalinei Manole pesticidul cu care s-a sinucis

Pe 14 iulie 2022 s-au împlinit 12 ani de când regretata Mădălina Manole a încetat din viață. Celebra artistă și-a pus capăt zilelor, după ce a înghițit pesticid, lăsând o țară întreagă în șoc. Ce s-a ales, astăzi, de Berta Slav, femeia care i-a cumpărat regretatei artiste substanța nocivă.

Cum arată astăzi Berta Slav, femeia care a cumpărat pesticidul cu care Mădălina Manole s-a omorât

Acum 12 ani, pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole se sinucidea în aceeași zi în care ar fi împlinit vârsta de 43 de ani. Toată România a rămas fără cuvinte, după ce îndrăgita artistă a decis să își încheie socotelile cu această lume, după ce devenise mamă, în urmă cu doar o lună de zile.

Mădălina Manole s-a sinucis înghițind conținutul unei sticluțe de pesticid, soluție toxică pe care i-o cumpărase Berta Slav, o apropiată de-ale cântăreței. Se pare că fata cu părul de foc i-ar fi spus că are nevoie de lichidul respectiv pentru a ucide dăunătorii din grădinile socrilor săi.

După moartea regretatei soliste, procurorii au decis să nu o urmărească penal pe Berta Slav, având în vedere faptul că s-a dovedit, în urma unor investigații amănunțite, că ea nu știa nimic despre intențiile sinucigașe ale Mădălinei Manole.

Conform unica.ro, femeia a rămas traumatizată de împrejurările șocante legate de dispariția timpurie a celebrei artiste. În prezent, Berta Slav este angajată la ANAF, adică Agenția Națională de Administrare Fiscală, în funcția de consilier superior la Direcția Regională a Finanțelor Publice București.

Potrivit declarației sale de avere, actualizată în primăvara acestui an, Berta Slav ar avea un venit de aproximativ 8.330 de lei pe lună, adică 99.970 de lei pe an.

Scrisoarea de adio a Mădălinei Manole

Ar fi împlinit 55 de ani. Mădălina Manole răscolește și astăzi sufletele oamenilor care au iubit-o și au admirat-o, chiar și la 12 ani de la moartea sa.

Regretata artistă a scris o scrisoare de adio, înainte de a-și curma zilele. Conținutul epistolei a fost făcut public de către fostul ei soț, Petru Mircea, în cadrul emisiunii La Măruță de la PRO TV.

Printre rândurile dureroase și încărcate cu emoții, solista îi explica soțului ei motivele pentru care simțea că venise momentul să plece din această lume.

„Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte și astea mă fac să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toți mă iubiți și mi-ați arătat asta, mereu. Și totuși eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața!

Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos și curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare și minunat dar, copilașul nostru; cei mai buni și sacrificați părinți din lume, frate drag, nepoți dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu.

Nu le merit, nu știu ce să fac, să am gijă de ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos. Vinde tot ce se poate vinde, casă, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (școli) și … pentru Mihăiță, Marian, Mihaela….”, a scris Mădălina Manole, înainte de a se sinucide.

Urmăriți Playtech.ro și pe