Ce face Giani Kiriță după ce a renunțat la fotbal. Puțini oameni știau cu ce se ocupă (exclusiv)

Ce face Giani Kiriță după ce a renunțat la fotbal. Puțini oameni știau cu ce se ocupă (exclusiv)
Viața după fotbal. Cu ce se ocupă acum dinamovistul Giani Kiriță

Giani Kiriță, fost jucător de fotbal retras din activitate, a devenit cunoscut pentru evoluția de la Dinamo București, iar ultima dată a jucat pentru CS Buftea. A făcut ravagii apoi la Exatlon, de unde i s-au deschis porțile către televiziune. A prezentat ”Vulturii de noapte”, alături de Cătălin Cazacu și Victor Slav, iar în prezent are propriul reality-show pe Antena Stars. Nu atât de ocupat ca odinioară, cantonamentele rămânând un vis urât, deci cu mai mult timp liber la purtător, sportivul a fost surprins de paparazzi Impact într-o ipostază inedită, care i-ar putea șoca pe fanii alb-roșii.

Giani Kiriță, frânturi din viața după fotbal. Dinamovistul a fost surprins de fotoreporteri în timpul liber

Fostul fotbalist Giani Kiriță, sau ”The King” după cum s-a autointitulat acesta la ”Exatlon”, a fost surprins de fotoreporteri într-o ipostază nouă pentru publicul său. Deși fotbalul îi este în sânge, recent a fost fotografiat trădându-l cu un altul. ”Câinele” a lăsat sportul rege pentru tenis.

Vedeta a fost recent la o partidă de tenis cu un prieten. Cei doi au desfășurat această activitate într-un balon din zona Herăstrău din București. La plecare, Giani Kiriță și amicul său au mai schimbat câteva vorbe și râsete, apoi fiecare s-a îndreptat către automobilul său, niciunul dintre ei nepurtând mască de protecție, deși este impus în această perioadă. Dinamovistul și-a cărat singur rachetele până când a ajuns la mașină, și-a dat geaca și fesul jos înainte să se urce la volanul BMW-ului lui, apoi a pornit la drum.

”Denunțat” în dosarul grupării mafiote a lui Alex Bodi

Conform CanCan, un martor audiat în dosarul în care este vizat Alex Bodi a dezvăluit procurorilor că Giani Kiriță ar fi un apropiat de-al lui Adrian Judele, zis Sasu, considerat unul dintre ”locotenenții” lui Adrian Tâmplaru, nașul lui Bodi, suspect, de asemenea, în dosarul cu pricina.

„Din declarația martorului cu identitate protejată XXX reiese că în Sibiu există un grup de tineri condus de Judele Adrian Florin, zis Sasu, care comit fapte de trafic de droguri, trafic de persoane și infracțiuni de violență – șantaj, amenințări, loviri, în scopul de a câștiga sume mari de bani”, se arată într-un document .

„La petreceri au participat mai mulți membri de marcă ai lumii interlope din toată țara, precum «Spadafora» și «Picione», dar și Giani Kiriță, care venea mereu la invițatița lui Sasu.(…) Cu aceste ocazii, Judele Florin s-ar fi dus de mai multe ori în birou cu Giani Kiriță, unde ulterior s-a găsit un pliculeț gol și urme de praf alb”, a povestit martorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI