Ce face Denise Rifai întotdeauna înainte de a pleca de acasă. Ritualul vedetei de la Kanal D

Ce face Denise Rifai întotdeauna înainte de a pleca de acasă. Ritualul vedetei de la Kanal D
Ce face Denise Rifai intotdeauna inainte de a pleca de acasa

Denise Rifai se poate lăuda cu o carieră strălucită în televiziune. Emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D se bucură de un succes fulminant, fiind al doilea an consecutiv când câștigă premiul pentru „Cea mai bună emisiune de interviuri-portret” din România. Fostul analist politic a dezvăluit ce face de fiecare dată, înainte de a pleca de acasă.

Câte ținute negre are Denise Rifai în garderobă

Aparițiile publice ale lui Denise Rifai sunt, întotdeauna, impecabile, motiv pentru care internauții o admiră extrem de mult pe gazda emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai. Vedeta de la Kanal D adoră ținutele negre, care nu-i lipsesc niciodată din garderobă.

Deși poate reprezenta o adevărată provocare să găsești tinutele negre potrivite, de fiecare dată, Denise Rifai a mărturisit câte costume negre are în șifonier. În ceea ce privește silueta ei trasă ca prin inel, vedeta de la Kanal D susține că adoptă un stil de viață sănătos.

„Nu mai știu numărul. Este o nebunie. Ce pot să zic este că atunci când trebuie să te îmbraci doar în negru devine o provocare.

Nu mai știi cum să mai surprinzi, ce să mai găsești, dar, Slavă Cerului, spectrul e larg, avem mulți creatori români foarte faini, avem și creatori străini minunați, deci mă descurc.

Ca orice femeie căreia îi place să arate cât de cât echilibrat, proporționat, fac și eu ce face toată lumea. Am grijă cum mă hrănesc, am grijă la cantități, încerc să fac sport ori de câte ori pot, am grijă să mănânc sănătos. Cred că acesta este verbul cel mai așezat, am grijă.”, a declarat Denise Rifai, exclusiv pentru wowbiz.ro.

Ce ritual are Denise Rifai, înainte de a orice emisiune

Puțini sunt cei care știu acest lucru, dar Denise Rifai apelează la un mic truc estetic, de fiecare dată când pleacă de acasă. Vedeta se dă cu parfumul ei preferat, pentru a cuceri audiența.

„Întotdeauna mă îmbrac așa într-o pulbere de parfum, care mă protejează și mi se pare că mă duce mai aproape de sufletul celui pe care îl am în față. Îmi plac parfumurile dulci.”, a mărturisit Denise Rifai, în interviul acordat celor de la Wowbiz.

Citește și Denise Rifai a făcut senzaţie cu un decolteu ameţitor la un eveniment monden. Toţi şi-au întors privirile către vedeta Kanal D. Foto EXCLUSIV

Urmăriți Playtech.ro și pe