15 mart. 2022 | 09:03

Ce face Carmen Brumă seara și dimineața pentru a-și menține silueta: „Primul lucru”

Monden
Ce face Carmen Brumă seara și dimineața pentru a-și menține silueta: „Primul lucru”
Ce face Carmen Bruma seara si dimineata pentru a-si mentine silueta Primul lucru

Carmen Brumă este una dintre cele mai frumoase vedete din România, iar silueta ei de fotomodel este una demnă de invidiat. Iubita lui Mircea Badea arată impecabil la 44 de ani. Recent, șatena a mărturisit care este secretul pentru a ajunge la numărul ideal de kilograme.

Secretul siluetei lui Carmen Brumă

Are 44 de ani, dar are un trup de adolescentă. Prin sfaturile și programele sale de fitness, Carmen Brumă a ajutat milioane de femei să ajungă să aibă corpul de manechin la care au visat dintotdeauna.

Partenera de viață a lui Mircea Badea este asaltată, mereu, cu întrebări legate de secretul siluetei sale perfecte.

Vedeta de televiziune promovează un stil de viață sănătos și sfătuiește domnișoarele și doamnele să consume miere de manuka, un aliment renumit pentru proprietățile sale benefice asupra organismului.

De asemenea, secretul unei siluete de vis ține cont și de orele la care servim masa sau gustările. Carmen Brumă le îndeamnă pe urmașele Evei să nu mai consume mâncare cu patru ore înainte de a merge la culcare, pentru ca organismul să aibă timp să digere toată mâncarea.

„Ca să vă fie foame dimineaţa, nu mâncaţi nimic cu 4 ore înainte de a vă culca seara. Primul lucru pe care trebuie să-l faci dimineaţa este să bei un pahar mare de apă pe stomacul gol.

După somn, organismul este puternic deshidratat. Eu iau de câteva luni mierea de manuka, câte o linguriţă în fiecare dimineaţă pentru întărirea sistemului imunitar.

Este un antibiotic natural foarte puternic. Are efecte antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii şi e folosită în ameliorarea unor probleme de sănătate”, a declarat Carmen Brumă, potrivit celor de la click.ro.

Carmen Brumă avea aproape 90 kg în liceu

Privindu-i trupul sculptat parcă de zei, nu ai spune că frumoasa Carmen Brumă a cântărit aproape 90 de kilograme, pe vremea când era doar o adolescentă de liceu.

Cea care urma să devină una dintre primele asistente TV din România a mărturisit momentul în care a realizat că suferă de depresie.

„Unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat a fost că am fost grasă. Eram pe la 90 de kilograme. Mi-a picat ca o bombă să plecăm în Moscova, eu visam la America. Am intrat într-o depresie după ce am plecat. Atunci nu am ştiam că este depresie.

M-am refugiat în mâncare. Am luat 30 şi ceva de kilograme. Eu nu mi-am dat seama. Şocul acesta a fost când am luat nişte blugi şi nu am reuşit să-i trag mai sus de genunchi” a mărturisit Carmen Brumă, acum ceva timp.

Astăzi, Carmen Brumă este o femeie sănătoasă și extrem de energică. Este fericită alături de partenerul ei de viață Mircea Badea și fiul lor Vlad.

Parteneri
Ce semnificație au florile pe care Dana Budeanu le-a dus la înmormântarea fostei soacre
Redactia.ro
De ce nu ar trebui să ceri niciodată felii de lămâie într-un restaurant. Detaliul neașteptat dezvăluit de o angajată
Click.ro
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost identificați după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Replica de milioane pe care Teo Trandafir i-a dat-o Danei Budeanu, după ce stilista a spus despre vedeta TV că 'se îmbracă pilaf'
Unica.ro
Se termină un mare chin pentru șoferi. Proiectul a fost aprobat
EVZ.ro
Mădălina Pamfile, noi declarații după ce a fost prinsă băută la volan și încătușată: „M-a deranjat mai mult inconștienta mea”. Ce urmează să se întâmple în cazul fostei asistente TV
Spynews
Se renunță la schimbarea orei? Decizie la nivel european. Rămânem la ora de iarnă sau de vară?
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
Dosarele de pensii BLOCATE. Cine sunt pensionarii care riscă să rămână FĂRĂ BANI
Mediaflux
Reacția Danei Badea după ce fostul ei a anunțat că se căsătorește! Acum, Alin a dezvăluit că iubita lui, Sibel, e însărcinată și urmează să mai aibă un copil
Spynews.ro
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro