10 mart. 2022 | 14:13

Singurul motiv pentru care Mircea Badea și Carmen Brumă se vor căsători. E total surprinzător!

Monden
Singurul motiv pentru care Mircea Badea și Carmen Brumă se vor căsători. E total surprinzător!
Care este motivul care i-ar aduce pe Mircea Badea și Carmen Brumă la altar?

Mircea Badea și Carmen Brumă formează unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Fanii lor nu înțeleg de ce amorezii nu au ajuns nici acum la altar, mai cu seamă că formează o familie de ani buni, iar pe lume a venit și fructul iubirii lor. Care este singurul motiv pentru care vedetele ar fi dispuse să facă pasul cel mare? Urmăritorii lor au rămas surprinși după ce l-au auzit.

Motivul pentru care Mircea Badea și Carmen Brumă ar ajunge la altar: singurul lucru pentru care s-ar căsători

Carmen Brumă a spus în repetate rânduri motivele pentru care ea și Mircea Badea nu s-au căsătorit până acum. Cu toate astea, vedeta a dezvăluit recent singurul motiv pentru care ar face acest pas. Șatena a mărturisit că nu știe ce nu ar accepta niciodată într-o relație și nici nu depune prea multă energie pentru a se gândi la asta.

Ea preferă să vadă cum funcționează când este pusă în fața unei situații similare. Întrebată dacă ar fi un motiv pentru care cei doi și-ar lăsa deoparte convingerile despre căsătorie, aceasta a mărturist că există unul puternic. Mai exact, jurnalistul și iubita lui ar spune DA în fața ofițetului stării civile dacă fiul lor i-ar îndemna să facă asta.

,,Nu ştiu şi nici nu m-am gândit la asta, mi se pare pierdere de vreme şi de energie. Prefer să trăiesc şi o să ştiu eu când ceva devine „inacceptabil. Dacă Vlad şi-ar dori asta (n.r. căsătorie) şi ne-ar cere”, a spus vedeta despre povestea ei de iubire în cadrul unui interviu pentru viva.ro.

,,Sunt evident multe lucruri care mă enervează, ca pe fiecare dintre noi”

Desigur că mulți s-au gândit și la numele de familie pe care îl poartă micuțul, având în vedere că părinții lui nu au sunt legați din punct de vedere legal. Iată că moștenitorul prezentatorului TV poartă ambele nume ale celor care i-au dat viață.

,,Vlad poartă numele ambilor părinţi şi i se pare logic să fie aşa. Sunt evident multe lucruri care mă enervează, ca pe fiecare dintre noi, dar „lucrez cu mine să mă afecteze cât mai puţin”, a mai detaliat iubita lui Mircea Badea despre lucrurile care o fac să-și iasă din fire.

Deși fanii cuplului au înțeles motivele lor, mulți au susținut de-a lungul anilor că ar fi interesant să o vadă pe Carmen în rochie de mireasă sau să vadă cum ar decuge un astfel de eveniment după placul lor.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Metoda prin care îți poți cumpăra un apartament în 16 ani, în loc de 41 de ani: „Putem câștiga timp”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Trucul WhatsApp care îți ușurează munca. Afli tot
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Românii sunt obligați. UE a dat ordin pentru cei cu telefoane mobile
Capital.ro
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro