Ce face Anna Lesko în fiecare zi. E regulă de aur pentru ea

Ce face Anna Lesko în fiecare zi. E regulă de aur pentru ea
Ce regulă de aur are Anna Lesko?

Anna Lesko este una din cele mai sexy persoane din spațiul public. Aceasta reușește ca după ani buni de carieră să își surprindă fanii și să îi țină mereu aproape. Cunoscuta vedetă le-a împărtășit un secret doamnelor și domnișoarelor. Ce regulă de aur nu încalcă niciodată solista? Fosta concurentă de la ‘Ferma vedetelor: orășeni vs. săteni’ nu uită să facă asta zi de zi. Despre ce este vorba?

Ce secret are Anna Lesko: cântăreața face asta zi de zi

Anna Lesko este fără nicio îndoială una din cele mai sexy apariții din showbiz-ul românesc. Aceasta chiar a reușit să stârnească discuții intense în mediul online după edițiile de la ‘Splash! Vedete la apă’, moment în care și-a scos din gardorobă toate ținuțele incitante.

Iată că aceasta a mărturisit în repetate rânduri că nu evită să se aranjeze și să se îmbrace deosebit chiar și când își petrece ziua în casă. Indiferent dacă are sau nu activități într-o zi, este mereu aranjată.

Cântăreața a mărturisit de multe ori în cadrul unor interviuri acordate de-a lungul timpului că o femeie trebuie să arate impecabil pe stradă, în parc sau când se află la cratiță.

Ea susține că aceste obiceiuri le-a învățat de la mama sa, care proceda exact la fel în momentul în care solista era doar o copilă. Micile detalii o ajută să se simtă mai bine în pielea sa, mereu frumoasă și sexy, dar îi oferă și o dispoziție mai bună atunci când trece întâmplător prin fața unei oglinzi.

„Mă trezesc şi…”

“Am sărbătorit foarte frumos de Valentine’s Day! Trebuie să vă spun că de când v-aţi întâlnit mor de râs, mă uit zilnic la voi. Aveţi o chimie extraordinară! Nu am menajera acasă, nu aş putea suporta aşa ceva! Eu ştiu să fac curat, am fixurile mele.

Decât să stau să explic exact ce vreau mai bine fac singură. Copilul meu e şi el ordonat. Adam va fi un bărbat care va şti ce e de făcut în casă. Dacă mă întrebi ce înseamnă un bărbat perfect pentru mine e greu! Mă oboseşte să stau să explic tot ce vreau. În primul rând, vreau să fie sincer, să nu mintă.

Suport orice adevăr, dar minciună e e de nesuportat! Când intră în casă, îi dau ordine: tre’ să pui aia acolo, să faci aşa, nu pot tolera dezordinea! Pijamaua mea e sexy, am pantaloni scurţi, mă trezesc şi mă aranjez! Nu pot altfel! Trebuie să mă simt femeie, chiar şi la cratiţă. Trebuie să fiu tot timpul aranjată”, a spus Anna Lesko la Vorbeşte Lumea.