Ce face Andreea Bălan în lipsa concertelor. I-a dezvăluit tot lui Florin Ristei

Ce face Andreea Bălan în lipsa concertelor. I-a dezvăluit tot lui Florin Ristei
Ce face Andreea Balan in lipsa concertelor

Andreea Bălan a fost invitată azi în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1. Aceasta a făcut un show în toată regula în platou și a cântat cea mai nouă piesa a sa, denumită ”Iubește-mă, nu”.

Ce face Andreea Bălan în lipsa concertelor

Andreea Bălan a spus ce a făcut la vreme de pandemie, dar și a vorbit și despre noua sa piesă.

”Cu Petrisor sunt impreuna de 15 ani (n.red. in echipa), am si fetele de la ”Te cunosc de undeva”. Mi-e dor de public. Piesa nouă este o piesa frumoasa, dansanta, de dragoste”, a mărturisit Andreea Bălan după show-ul incendiar din platou.

Și Florin Ristei a ținut să divulge un secret despre Andreea Bălan:

”Andreea se schimba de multe ori la show-urile ei”, a spus acesta.

Andreea Bălan a povestit și cu ce s-a ocupat în toată această perioadă de pandemie de coronavirus. Artista este extrem de activă pe rețelele de socializare și chiar se gândește să facă și un podcast.

”Pe mine ma gasiti pe vlog, si pe Tik Tok si pe Instagram. Daca mai apar si alte aplicatii innebunesc. Am fost si la un podcast recent, sa vedem, poate facem si noi unul. Incercam sa evoluam, in lipsa concertelor e mai greu, trebuie sa facem ceva. Vreau sa scot si album anul aceasta. Noi am copilarit impreuna in Galati (n.red. ea si Ristei)”, a spus Andreea Bălan la Neatza cu Răzvan si Dani.

I-a fost infidelă Andreea Bălan lui George Burcea?

Cu toate că are o viață profesională în continuă ascensiune, se pare că în viața personală, pentru Andreea Bălan apele sunt cam tulburi. Spunem asta pentru că George Burcea, tatăl fetițelor ei, i s-ar fi destăinuit unei prietene și i-ar fi spus chiar și despre infidelitățile Andreei Bălan.

”De ce nu spune Andreea Bălan că și-a dat soțul afară din casă în timp ce era cu fetița cea mare de mână? De ce nu spune că țipa în gura mare – ”Ieși afară din casa mea”, iar Ella repeta după ea aceleași cuvinte? De ce nu spune că ea îi trimitea lui Keo mesaje de împăcare în timp ce era însărcinată cu primul copil?

De ce nu spune că nu-și lasă copiii să doarmă seara cu fostul soț de mai mult de jumătate de an? De ce nu spune că George vine de trei ori pe săptămână la fetițe și are grijă de ele?”, a spus recent prietena lui George Burcea pentru cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI