19 apr. 2021 | 14:54

Ce face Alexandra Dinu după despărțirea de Jeffrey Greenstein. Cât de mult suferă, de fapt

Monden
Ce face Alexandra Dinu după despărțirea de Jeffrey Greenstein. Cât de mult suferă, de fapt
Ce face Alexandra Dinu după despărțirea de Jeffrey Greenstein

Alexandra Dinu a rămas din nou singură, după ce relația cu Jeffrey Greenstein de mai bine de doi ani s-a sfârșit brusc. Așa-zisul sortit a plecat cu o altă femeie, iar blondina a rămas să se scuture bine și apoi să se ridice după dezamăgirea trăită. Pentru a trece cât mai ușor peste această perioadă, juratul de la ”Românii au talent” a decis să se afunde în muncă.

Alexandra Dinu încă suferă după despărțirea de Jeffrey Greenstein. S-a refugiat în muncă

„Alexandra a ales munca, de fiecare dată când o relație amoroasă nu a mers! Pe Jeffrey nu i-a fost ușor să-l uite, încă suferă. Au contat mult drumurile făcute în România, pentru filmările de la Românii au talent, dar și alte mici proiecte pe care le-a acceptat în Italia. A fost un an greu, pandemia a afectat-o și pe ea destul de mult. Nu a mai mers la evenimente, a fost obligată să petreacă mult timp acasă.

Fiul ei, Mario, este deja la vârsta la care nu mai petrece atât de mult timp cu ea, iar Alexandra îi dă toată libertatea de care are nevoie. Ce face când nu filmează sau pozează?! Sport, citește și vorbește cu câteva prietene la telefon. Uneori, din când în când, acceptă să mai ofere câte un interviu, dar și acestea sunt atent alese”, a declarat o sursă apropiată Alexandri Dinu pentru Fanatik.

Vrea să cunoască succesul la Hollywood 

Pe de altă parte, visul său cel mare nu este să aibă o jumătate, ci să devină celebră și să își cultive talentul actoricesc, drept pentru care muncește non-stop pentru a ajunge la Hollywood. Unii spun că relația cu regizorul american Greenstein ar fi ajutat-o să ajungă văzută în ”Casa Filmului”, dar Alexandra a infirmat aceste zvonuri de fiecare dată.

„A fost nevoită să amâne și împlinirea visului american. Mereu spune că are ambiții profesionale mari și vrea să ajungă cunoscută la Hollywood. Gurile rele spuneau că relația cu Jeffrey urma să-i fie de ajutor în Cetatea Filmului, dar ea mereu a susținut, sus și tare, că timpul petrecut în SUA nu avea legătură cu viața personală, ci cu cea profesională. Alexandra iubește actoria, iar visul suprem este să cunoască succesul la Hollywood. Și nu o să renunțe nici în rupul capului la el!”, a completat aceasta.