Ce face acum Christian Ciocan, fostul purtător de cuvânt al Poliției Române. E într-o funcție importantă

Christian Ciocan a fost numit director al Unității de Politici Publice  a MAI

Fostul purtător de cuvânt al Poliției Române, comisarul șef Christian Ciocan, revine pe cai mari în Ministerul Internelor, după ce a plecat în urmă cu 8 ani din funcție, în urma unor acuzații rușinoase! Acesta a fost găsit vinovat de o anchetă internă de MAI de hărtuirea sexuală a unei cunoscute jurnaliste, dar și a mai multor colege de-ale sale.

Christian Ciocan a fost numit director al Unității de Politici Publice  a MAI

Comisarul șef Christian Ciocan ajunsese să fie un adevărat polițist vedetă, când era purtătorul de cuvânt al Poliției Române. Era nelipsit de la petrecerile mondene și a fost fotografiat în compania unor doamne care aveau legături cu clanurile interlope din Capitală.

Celebrul designer Cătălin Botezatu i-a dedicat lui Christian Ciocan chiar și o colecție de …chiloți! A apărut în presă în fotografii care îl surprindeau cu bucăți de castravete pe ochi și a fost văzut sărutând cu foc diferite vedete de pe la noi. Mai mult a fost văzut în compania iubitei lui Bogdan Niță, zis Vulpe, un mare traficant de droguri. Este vorba despre o anume Mihaela, cunoscută și drept una dintre protejatele clanului Cămătaru.

Christian Ciocan a fost numit director al Unității de Politici Publice  a MAI
Christian Ciocan a fost numit director al Unității de Politici Publice  a MAI

Acuzații de hărțuire sexuală la adresa lui Christian Ciocan

În acea perioadă, Christian Ciocan a reușit să ajungă, din poziția de purtător de cuvânt și șef al structurii de presă a Poliției Capitalei, în funcția de șef al Serviciului de Presă al Poliției Române. În 2012 însă, acesta a fost implicat într-un scandal monstru., după ce o cunoscută jurnalistă i-a spus ministrului Internelor de la acea vreme, Traan Igaș, că Ciocan a sunat-o în toiul nopții și a întrebat-o dacă este singură în pat și cu ce este îmbrăcată.

S-a făcut o anchetă internă, iar Ciocan a fost găsit nevinovat. După alte plângeri, de data aceasta a mai multor colege de-alea sale, ancheta a fost reluată și acesta a fost găsit vinovat și înlăturat din funcție. A învățat copiii să traverseze câțiva ani, în cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității, însă totul s-a schimbat acum.

Christian Ciocan revine pe cai mari în Ministerul Afacerilor Interne

Scandalul sexual a fost dat uitării, iar șefii săi probabil au considerat că acesta s-a reabilitat și a învățat să își trateze colegele cu respect, așa că a fost numit director al Unității de Politici Publice (UPP) a Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit site-ului MAI, Unitatea de Politici Publice ar trebui să asigure, printre altele „consultanţă, sprijin şi îndrumare metodologică structurilor ministerului în ceea ce priveşte elaborarea documentelor de politici publice”, să colaboreaze cu Direcţia Coordonare Politici şi Programe din cadrul Secretariatului General al Guvernului în procesul de adoptare a documentelor de politici publice inițiate la nivelul ministerului” și alte activități care țin de imaginea ministerului din perspectiva cetățenilor dar și a partenerilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI