Ce fac asistentele în plină pandemie, de fapt. Cum își bat joc de cei care mor VIDEO

Ce fac asistentele în plină pandemie, de fapt. Cum își bat joc de cei care mor VIDEO
Ce fac asistentele în pandemie

Câteva asistente au vrut să îi uimească pe internauți și au reușit, însă nu au făcut-o într-un mod plăcut. Totul s-a întâmplat într-un spital din Spania, unde acestea s-au filmat în timp ce se prefăceau că dansează cu o persoană ”decedată”.

Cum își bat asistentele joc de pacienții care mor în plină pandemie

Asistentele cu pricina s-au filmat în timp ce dansează și își bat joc de o persoană ”decedată”. Videoclipul ce poate fi considerat ofensator a fost postat pe Twitter, de unde au ajuns și pe paginile ziarelor. Gluma lor la adresa oamenilor care mor în spitale nu a fost gustată de internauți, mai ales în această perioadă de pandemie.

Imaginile în care 4 angajate ale Spitalului Joan XXIII din Tarragona au făcut o ”coregrafie” în timp ce dansau pe coloana sonoră a unei melodii faimoase, au fost făcute publice de către Marca.com. Este vorba de videoclipul celebru în mediul online în care patru persoane dansează lângă un sicriu.

Au vrut să parodieze videoclipul

Așadar, asistentele de la spitalul din Tarragona au vrut să parodieze celebrul videoclip, însă n-au reușit decât să le stârnească furia internauțior. Filmarea a devenit virală, adunând peste 100,000 de vizualizări.

”Asistentele spitalului Joan XXIII din Tarragona, un spital unde sunt internați câțiva cunoscuți, dansează și își bat joc de persoanele decedate”, se scrie în textul care însoțește postarea de pe Twitter, potrivit Gândul.

Conducerea spitalului a luat la cunoștință cele întâmplate

Potrivit publicației Diario de Tarragona, conducerea Spitalului Joan XXIII a luat la cunoștință despre filmarea cu asistentele, un videoclip pe care îl consideră drept revoltător. A fost demarată deja o anchetă internă în acest sens, iar măsurile disciplinare care se vor lua vor fi comunicate public.

Totodată, oficialii au confirmat că imaginile sunt realizate în interiorul spitalului și că persoanele din imagini sunt într-adevăr angajate ale instituției.

Pacient umilit într-un spital din România

În urmă cu aproximativ doi ani, o asistentă din cadrul Spitalului Județean din Oradea s-a enervat pe un pacient aflat la Unitatea de Primiri Urgențe și i-a spus că poate sa plece dacă nu îi convine tratamentul.

Pacientul a insistat să afle de ce asistenta se poartă atât de urât cu el, însa a primit ca răspuns doar țipete. Rugând-o să se calmeze, asistenta a răspuns răstit „Dar calmează-te tu!”, după care a plecat. Întorcându-se pentru a completa niște fișe, asistenta văzând că era filmată de un bărbat, i-a cerut acestuia să oprească înregistrarea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI