Ce este nevoită Oana Radu să facă pentru a nu se certa cu soțul ei. Vedeta a spus adevărul: „Vrea să controleze totul”

Ce este nevoită Oana Radu să facă pentru a nu se certa cu soțul ei. Vedeta a spus adevărul: „Vrea să controleze totul”
Ce se întâmplă în căsnicia Oanei Radu

În urmă cu mai bine de un an, Oana Radu ajungea în fața altarului alături de alesul ei, bărbatul care o sprijină în tot ce face. Cântăreața s-a bucurat enorm în momentul în care l-a întâlnit pe Cătălin Dobrescu, însă a recunoscut ce trebuie să facă pentru ca să nu îl supere.

Oana Radu, totul despre căsnicia ei

Multe românce o admiră pe Oana Radu pentru ambiția de care a dat dovadă când a slăbit. Vedeta a mărturisit că nu a putut să aibă grijă de alimentația ei de sărbători, astfel că a acumulat câteva kilograme în plus. Totuși, ea o să scape cât se poate de repede de mica neplăcere.

„M-am reapucat de dietă, deși în toată perioada de sărbători aș putea să zic că am ținut dietă, dar nu este adevărat. Am cântat de Crăciun și Revelion în Londra, acolo sunt bunătăți la tot pas. Am pus câteva kilograme.

Am un sentiment de vinovăție, când intru în sală mi se pare că sunt cea mai grasă. Este un sentiment normal, dar trebuie să trecem la acțiune. Am pus vreo 5 kilograme, cred că le dau jos în vreo două săptămâni.

La micul dejun am mâncat banane, la prânz o supiță. Da, mai mănânc, normal. Nu știu ce mănânc diseară, cred că tot supiță. Soțul meu este calculat, nu s-a îngrășat.

Unii arată bine, restul, ca mine, se mai pufoșesc. În perioada în care am avut cea mai bună greutate, adică 57, atunci m-am simțit cel mai bine, în octombrie, noiembrie. Revenim la ea.”, a spus Oana Radu, la Vorbește lumea.

„Mereu mănânc pe ascuns”

Cătălin Dobrescu o urmărește cu atenție pe Oana Radu pentru ca aceasta să se bucure de forme armonioase și o siluetă la care visează multe doamne și domnișoare. Vedeta a recunoscut că este nevoită să mănânce uneori pe ascuns, ținând cont că soțul ei o ceartă dacă face vreo greșeală.

„Avem un an și puțin, ne-am căsătorit pe 21 august 2020. Suntem la fel ca în prima zi, ne iubim cred că mult mai mult. Lucrurile se țin proaspete între noi, suntem două firi destul de piperate.

Nu neapărat că ne certăm, dar ne contrazicem foarte mult. Cred că asta e bine, parcă nu ar fi așa de interesantă situația altfel. Mă ceartă, toată discuțiile noastre pleacă de la subiectul mâncare. Mereu mănânc pe ascuns.

Practic, el vede cântarul. El gătește la noi în casă, vrea să controleze lucrurile pentru binele meu. Dacă ar fi fost ca mine, cred că trebuia să mă priviți din satelit, era rău de tot. Momentan, nu ne gândim la copii.

Ne dorim, ne iubim, însă în momentul de față facem extrem de multe lucruri. Ne trezim devreme, pregătim mesele, eu răspund la mail-uri, filmez toate campaniile.”, a adăugat Oana Radu.

Ce face Oana Radu atunci când este stresată

La fel ca orice om, Oana Radu recurge la câteva trucuri pentru a scăpa de zilele tensionate. Vedeta preferă să guste dintr-un preparat delicios sau să se ocupe de propria garderobă, cumpărând haine sau bijuterii frumoase.

„Când sunt stresată există două situații, ori mănânc ceva bun, ori îmi cumpăr ceva bun. Haine sau bijuterii. Nu țip, nu sunt genul ăsta. Poate doar în momente foarte grele.”, a mai zis vedeta.

Oana Radu a ajuns la o siluetă de invidiat după ce a slăbit enorm. Vedeta a demonstrat că este extrem de ambițioasă și reușește să facă orice își propună. Aceasta a fost sprijinită de către soțul ei, Cătălin Dobrescu, care s-a asigurat că artista o să ajungă la cea mai bună variantă a sa.