Ce este dieta militară. Cât de mult poți slăbi în cel mai scurt timp

Ce este dieta militară. Cât de mult poți slăbi în cel mai scurt timp
Dieta militară. Cum funcționează și cât poți să slăbești

Kilogramele s-au cam acumulat la cei mai mulți în perioada pandemiei, iar bunătățile pregătite de sărbători sunt și ele aproape. Cum poți să slăbești în cel mai scurt timp pentru a arăta bine pentru noaptea dintre ani? Dieta militară e ceea ce ai nevoie.

Dieta militară. Te ajută să scapi de kilograme și să fii ordonat

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus acumulate pe perioada pandemiei pentru pozele din noaptea dintre ani poți să încerci dieta militară. Aceasta te ajută să slăbești și să fii mai ordonat. Mesele trebuie să fie la ore fixe mereu, asta rămânând un obicei deosebit de echilibrat pentru cei ce doresc să aducă asta în viața lor.

Stilul acesta alimentar e ținut cu sfințenie de militarii din Statele Unite ale Americii când vor să scape de câteva kilograme în plus pentru că poți uita de surplusul nedorit în doar 3 zile. Deși la început poate să pară imposibil să te aliniezi cu timpul și să mănânci la ore fixe, o să simți diferența imediat și să o vezi că rapid te obișnuiești și cu noul program. Trebuie doar să îți propui și să iei în serios opțțiunea de a slăbit până la 5 kilograme în doar 3 zile.

Program mese

  • Micul dejun – ora 7:00
  • Gustare 1 – ora 10:00
  • Pranz – ora 13:00
  • Gustare 2 – ora 17:00
  • Cina – ora 20:00

Ce trebuie să mănânci?

Ziua 1
Mic dejun: o jumatate de grepfrut, o felie de paine prajita, doua linguri de unt de arahide si o cana de cafea sau ceai (orice infuzie, atat timp cat este cofeinizata)
Gustare: o jumatate de banana.
Pranz: 1/2 conserva de ton in suc propriu, o felie de paine prajita si o cana de cafea sau ceai (orice infuzie, atat timp cat este cofeinizata)
Gustare: o cana de inghetata de vanilie
Cina: 85 de grame de carne (orice tip de carne iti place), 150 grame de fasole verde si un mar mic

Ziua 2
Mic dejun: o jumatate de banana, o felie de paine prajita (ideal din faina integrala) si un ou (gatit cum iti place tie, dar nu in ulei).
Gustare: o jumatate de banana
Pranz: o cutie de branza Cottage (sau o felie de branza Cheddar), un ou fiert tare si 5 biscuiti dietetici, fara crema sau glazura.
Gustare: jumatate de cana de inghetata de vanilie
Cina: 85 de grame de carne (orice tip de carne iti place), 150 grame de broccoli si 100g salata de morcov (morciv ras, lamaie, sare si piper)

 Ziua 3
Mic dejun: 5 biscuiti crocanti, o felie de branza Cheddar si un mar .
Gustare: jumatate de banana
Pranz: un ou fiert tare si o felie de paine prajita.
Gustare: o inghetata de vanilie
Cina: o conserva de ton in suc propriu

În timpul acesta trebuie să bei doi litri de apă pe zi, minimum. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI