Ce este apa medicinală și cât de importantă este pentru sănătatea ta. Singura care se îmbuteliază în România

Ce este apa medicinală și cât de importantă este pentru sănătatea ta. Singura care se îmbuteliază în România
Cât de rară este apa medicinală și ce beneficii are

Apa medicinală este diferită față de apa normală. Ea are efecte terapeutice dovedite, iar pe piața din România există un singur producător de apă medicinală. Este vorba despre brandul Vâlcele, care a primit și un premiu pentru gustul și aspectul apei.

Singura apă medicinală din România

Apa medicinală este foarte rară și este speciale deoarece conține foarte multe minerale. Vâlcele este singurul loc din țara noastră unde se mai găsește astfel de apă. Fiecare sticlă de Vâlcele conține apa în forma în care a fost procurată de la izvor.

”Conform legislaţiei şi tradiţiei apei minerale medicinale apa este îmbuteliată aşa cum vine din pământ, fără nicio intervenţie, fără a scoate sau a introduce ceva în apă. În acest mod, apă ajunge la cumpărători aşa cum a fost ea făcută şi echilibrată în cel mai performant laborator pe care îl cunosc: natura.

În acest mod apa făcută la pulsul pământului – 7,85 hertzi – păstrează informaţia energetică atât de necesară organismului cât şi structurarea moleculară benefică”, explică pentru bonchef.ro Silviu Manole, general manager Wega Invest, societate care îmbuteliază apa minerală medicinală Vâlcele.

Datorită conținutului ridicat de minerale din apă, aceasta are efecte terapeutice. Aceste ape sunt foarte rare și valoroase. De asemenea, este greu de identificat o astfel sursă de apă cu conținut ridicat de minerale, alcătuit doar din elemente chimice benefice organismului, a mai adăugat Silviu Manole.

Beneficiile apei medicinale Vâlcele

Apa Vâlcele are foarte mult magneziu și este ușor de asimilat de către organism. Datorită compoziției sale, apa medicinală este recomandă pentru cei care suferă de următoarele afecțiuni:

  • atonii gastrice
  • dispepsii gastrice
  • constipații cronice
  • sechele după hepatită
  • hepatită cronică
  • litiază biliară
  • colita mucomembranoasa

”Dacă există rezultate, e bine, dacă nu, sunt bani pierduţi. Abia acum vine partea cunoscută a afacerii: se construieşte fabrica şi se intră în bătălia din piaţă unde începi să îţi găseşti loc în raft şi să convingi cumpărătorii că merită să dea banii pe produsul tău. Şi implicit vine momentul în care un om de bună credinţă dar care nu are cum să ştie toate aceste lucruri îţi spune într-o discuţie: “Hai domnule că tot un litru de apă este şi ce mare lucru faceţi că o puneţi într-o sticlă cu etichetă şi cereţi atâţia bani… apa este gratis”, explică reprezentantul West Invest.

Puteți găsi apa medicinală Vâlcele în hipermarket-uri. Ea are un preț asemănător apelor minerale autohtone.