Ce emisiune va prezenta Gică Popescu la Antena 1. Anunțul oficial tocmai a fost făcut

Ce emisiune va prezenta Gică Popescu la Antena 1. Anunțul oficial tocmai a fost făcut
Legenda de la Barcelona va avea propria emisiune

Gică Popescu, după ce a preluat funcția de președinte al noulu club Farul Constanța, se îndreaptă spre televiziune. Recent oficialii Antena 1 au anunțat semnarea unui contract cu fosta legendă. Gică Popescu va fi la cârma unui show ce va fi difuzat și pe TV, dar și pe as.ro. Premiera emisiunii va vea loc săptămâna aceasta, mai spun cei de la Antena 1.

Gică Popescu a acceptat funcția de președinte la Farul Constanța

Ieri, pe 21 iunie, a fost anunțată oficial fuziunea dintre cele două echipe de la malul Mării Negre. Noul proiect le unește pe FC Viitorul și Farul Constanța într-o singură echipă. Totul a fost parafat într-o conferință de presă susțiuntă ieri de oficialii celor două cubluri și de reprezentanții autorității locale.

Gică Popescu a fost numit președintele noului club, iar ca antrenor a fost anunțat Gcă Hagi, care revine după mai bine de un an în fotbalul intern. Gică Popescu este cel care a anunțat oficial fuziunea celor două echipe, sub titulatura de Farul Constanța, echipă ce va reprezenta județul în sezonul viitor din Liga 1.

„Toate echipele de la juniori se vor numi Farul. Academia Gheorghe Hagi se va ocupa de copiii între 8 și 13 ani. Toți juniorii vor fi în pepiniera Farului. Pentru mine este un moment emoționant. Cred că această fuziune, între cele mai importate branduri din sportul dobrogean, este cea mai importantă mișcare din sportul de aici.

Pentru mine, ca președintele Farului, are o dublă însemnătate: fuziunea celor mai importate branduri dobrogene și întoarcerea lui Hagi pe bancă.”, a spus noul președinte al Farului Constanța, Gică Popescu, cnform Playsport.ro.

Legenda de la Barcelona va avea propria emisiune

Nu s-a vorbit prea mult despre acest proiect. Dar astăzi oficialii Antena 1 anunță că au bătut palma cu Gică Popescu pentru un nou proiect media. Emisunea va fi difuzată, conform acestora, atât pe micul ecran, cât și pe site-ul as.ro. Show-ul își propune să aducă interviuri inedite cu nume celebre din fotbalul românesc, și nu numai, legende ale balonului rotund.

Emisiunea, denumită ”„Super Prieteni”,  este programată pentru difuzare, începând cu 23 iunie, de la ora 23 ți 45 de minute. Interviurile cu marile legende ale fotbalului vor să aducă și o altă față a acestora, nu numai cea sportivă. Nume, precum Gheorghe Hagi, Hristo Stoicikov, Luis Figo și Carles Puyol, sunt doar câteva din pleiada de legende care vor vorbi pentru telespectatorii Antena 1.

„Da, este adevărat! Sunt angrenat într-un proiect cu totul și cu totul special. Un proiect de televiziune, un proiect în care, pentru prima dată, sunt plasat de partea cealaltă a camerei de luat vederi. Mi se pare ceva cu totul special și mi-a plăcut mult această experiență. Am realizat deja patru interviuri cu jucători importanți, care mi-au fost colegi. Dintre cei patru, doi sunt câștigători ai Balonului de Aur, cel mai important trofeu al fotbalului mondial pentru un jucător!

Proiectul este de a realiza 12 interviuri cu mari fotbaliști ai lumii, dar altfel de interviuri. Am reușit 4, urmează alte 8, iar printre cei pe care-i am pe listă se numără Laurent Blanc, Eric Gerets, Hakan Șukur, dar și alte nume mari ale fotbalului mondial. Nu vreau să vă stric surprizele pentru că vor fi multe”, a declarat Gică Popescu.

Urmăriți Playtech.ro și pe