Ce e bine să pui în portofel pentru a avea noroc. Trucul e la îndemâna oricui, atrage banii

Ce e bine să pui în portofel pentru a avea noroc. Trucul e la îndemâna oricui, atrage banii
Ce se pune in portofel pentru atragerea banilor

Experții în numerologie au spus ce este bine să pui în portofel pentru a avea noroc la bani. Omul se gândește din cele mai vechi timpuri la diferite trucuri prin care să atragă banii. Trucul pe care ți-l propunem mai jos este la îndemâna oricui și ar atrage mulți bani. Așadar, ce trebuie să faci cât mai repede.

Ce trebuie să pui în portofel pentru a nu mai avea probleme cu lipsa banilor. Trucurile cele mai simple

Banii și norocul sunt cele două lucruri la care omul visează dintodeauna. De cele mai multe ori, norocul este sinonimul banilor. Norocul te poate ajuta să faci mulți bani.

Pentru a avea parte de bani mulți, experții în numerologie au dezvăluit ce trebuie să porți întodeauna în portofel, pentru ca aceștia să nu mai fie o problemă pentru tine.

Portofelul nu trebuie să fie gol niciodată

Potrivit experților numerologi, există anumite lucruri care atrag banii. De asta vă veți putea convinge singuri, imediat de cum faceți ce spun cei care au experimentat aceste trucuri.

Astfel, specialiștii ne sfătuiesc să ținem mereu în portofel o bancnotă, un bănuț, dar acesta să nu rămână niciodată gol. La fel și atunci când dăruim un portofel unei persoane. Acel portofel nu trebuie să fie oferit gol, ci în el trebuie pusă o bancnotă sau o monedă. Deci, nu face cadou portofele goale niciodată, nimănui.

Ce trebuie să faci când portofelul începe să se deterioreze

De asemenea, de fiecare dată când se observă faptul că portofelul începe să se strice, cât de puțin, acesta trebuie imediat înlocuit. Înlocuirea nu se face neapărat cu un portofel nou, însă trebuie să fie unul într-o stare bună. De asemenea, cel vechi trebuie distrus imediat prin ardere.

În portofelul nou se vor pune bani și se va lăsa timp de șapte zile pe pervazul geamului.

Ce să faci când este lună nouă

Un alt truc de atragere a banilor este acela ca pe timp de lună nouă să se pună pe pervazul geamului câteva monede. Monedele de pe pervaz trebui să stea și în lumina lunii, dar și a soarelui. Acestea se vor așeza în portofel unde vor fi păstrate cu grijă. Se crede că lumina soarelui și a lunii ajută la înmulțirea banilor.

Tot atunci este momentul să ne punem câteva dorințe. În plus, atunci când vă puneți o dorință, trebuie să spuneți și pentru ce doriți banii, punctual. Doar așa vor putea să apară aceștia în viața dumneavoastră.

Talismane pentru atragerea banilor

Un alt remediu pentru atragerea banilor sunt talismanele chinezești. Sunt indicate cele de formă rotundă care au în ele o gaură de formă pătrată. Prin acea gaură se introduce o ață roșie, se face nod și se lasă în portofel.

Tot pentru atragerea banilor, experții mai spun că este bine să ai în portofel o cruciuliță sau o icoană. Nu în ultimul rând, în portofel ar fi bine dacă se ține și o oglindă. Aceasta atrage norocul în carieră, dar și banii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI