Actorul Dorel Vișan, diagnosticat cu o boală cruntă. Cum susține că s-a vindecat

Actorul Dorel Vișan, diagnosticat cu o boală cruntă. Cum susține că s-a vindecat
Cum susține Dorel Vișan că s-a vindecat de boala cruntă cu care a fost diagnosticat?

Dorel Vișan a șocat cu modul prin care s-a vindecat de boala cu care a fost diagnosticat. Celebrul actor are 82 de ani și este un munte de energie și pozitivism, o prezență plăcută și așteptată oriunde și a reușit de curând să dea lumea peste cap  a celor care au ascultat „rețeta” cu ajutorul căreia s-a însănătoșit. Cum a reușit să se trateze Dorel Vișan?

 Cum s-a vindecat de boala cruntă cu care a fost diagnosticat?

Dorel Vișan a adus în prim-plan un „tratament” încercat pe propria piele pentru boala cu care a fost diagnosticat, hepatită cronică virală. Actorul susține că s-a vindecat cu puterea minții. Cu toții știm că gândirea pozitivă și o minte echilibrată te pot duce aproape de însănătoșire, acest lucru fiind și demonstrat științific.

Cu toate astea, mulți au declarat ca fiind ieșite din comun declarațiile artistului Departe de adevăr sau nu, maestrul a fost prezent la Antena Stars, la Agenția VIP, pentru a dezvăluit tuturor celor care au nevoie rețeta minune care l-a făcut din nou sănătos. Acesta a spus că a vorbit cu ficatul, l-a scos, l-a luat în brațe, l-a mângâiat și i-a făcut o carapace de apărare, desigur…metaforic.

Cum susține actorul Dorel Vvișan că s-a vindecat de hepatită? Tratmentul său este unul surprinzător
Cum susține actorul Dorel Vvișan că s-a vindecat de hepatită? Tratmentul său este unul surprinzător

Dorel Vișan întrece medicii în „tratamente”

„Mental, în jurul ficatului, am pus o plasă, care să-i permită respiraţia, dar prin care viruşii care îl înconjurau să nu mai poată ajunge la el. Pe viruşi mi i-am imaginat ca pe nişte căluţi de mare ce încercau să-şi bage nasurile alungite prin plasa de care v-am vorbit. Ori acolo, în interiorul ficatului, lângă plasa aceea, mai aveam eu nişte «oameni» ai mei, aliaţii mei, care mă slujeau şi care veneau cu nişte săbii şi tăiau nasurile căluţilor, adică ale viruşilor. Pare copilăresc ceea ce vă spun, pare un joc de copil. E ca o poveste. Minunat”
Dorel Vișan

Urmăriți Playtech.ro și pe