Ce dramă pentru Ombladon. Rapperul a rămas fără tată și frate

Ce dramă pentru Ombladon. Rapperul a rămas fără tată și frate
Ombladon, drama după dramă. Și-a pierdut tatăl și fratele din cauza COVID-19

Bogdan Ionuț Păstacă, cunoscut ca Ombladon de la Paraziții, trece prin momente grele. Rapperul și-a pierdut tatăl și fratele. Cei doi au murit în urma infectării cu noul virus.

Dramă dublă pentru Ombladon. Rapperul și-a pierdut tatăl și fratele din cauza coronavirusului

Ombladon a împlinit 42 de ani chiar în data de 6 aprilie, însă cei dragi nu i-au putut fi alături. Relația cu familia sa nu a fost întotdeauna perfectă, așa cum spune în piesele sale, dar moartea tatălui și fratelui nu l-au lăsat indiferent.

La fel se numește și piesa publicată de artist în urmă cu o zi, pe contul său de socializare. În josul acesteia, fanii i-au transmis condoleanțe și mesaje de încurajare.

Ombladon este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați rapperi de la noi. Alături de Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de scenă Chello, a format trupa ”Paraziții”. Lor li s-a alăturat ulterior și Petre Urda, cunoscut ca Freakadadisk. Aceștia sunt extrem de discreți cu viața lor personală.

Ombladon și-a lansat primul album solo în aprilie 2004, intitulat ”Condoleanțe”, care a fost premiat cu Discul de Aur. El are două albume solo, 3 single-uri și 12 albume alături de trupa ”Paraziții”. Printre melodiile sale de succes se numără hit-ul ”Egali din naștere”, care o obținut multe premii. Piesa a fost considerată cea mai bună timp de doi ani la secțiunea ”Best Hip-Hop”.

Le-a dedicat o piesă părinților

Ombladon a făcut o melodie pe care le-a dedicat-o părinților, pentru a le mulțumi pentru tot sprijinul și dragostea pe care i le-au oferit-o. El a considerat că mijlocul de exprimare cel mai potrivit pentru a-și arăta gratitudinea față de ei nu poate fi altul decât prin versuri.

„Sunt rodu’ iubirii alor mei sau a unei betii, bieții de ei / M-au crescut cu greu, le mulțumesc / Le doresc viață frumoasă, sănătate, liniștea firească”, cântă rapperul.

Trupa a scos al 12-lea album

În intervalul 1 octombrie 2018 – 25 februarie 2019, Cheloo și Ombladon înregistrează în studioul 20CM piesele de pe cel de-al 12-lea album al trupei, numit ”Armă secretă”. Aluzia numărului 12 a apărut pe coperta albului, în sintagma folosită în titlu: „MINISTERUL ANTIROMÎNESC AL CULTURII / ARHIVĂ OPERATIVĂ / DOSAR NR. 12/2019″.

Coperta mai conține o sintagmă situată în dedesubul celei de mai sus, anume: „CU PRIVIRE LA: Trupa PARAZIȚII, parte activă a grupului infracțional 20CM RECORDS. În urma cercetărilor, au fost identificați sub nume false drept traficanți de rime de mare risc următorii cetățeni: CHELOO, FREAKADADISK, OMBLADON”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI