Ce dificultăți are Kate Middleton de când a intrat în familia regală. Prințesa Anne a dat detalii

Ce dificultăți are Kate Middleton de când a intrat în familia regală. Prințesa Anne a dat detalii
Momente grele pentru Kate Middleton de când a intrat in Familia Regală

Kate Middleton are o viață cu greutăți în cadrul Familiei Regale. Mulți ar crede că toți oamenii cu rang înalt au parte doar de bucurii, dar tocmai strictețea din spatele titlului lor le face viața un calvar deseori. Ducesa a devenit în mod oficial membru al Casei Regale în anul 2011, atunci când s-a căsătorit cu nepotul Reginei Elisabeta a II-a. Prin ce momente a trecut în tot acest timp?

Momente dificile pentru Kate Middleton: se întâmplă de când a intrat în familia regală

Kate Middleton a devenit membru al Casei Regale a Marii Britanii în anul 2011, atunci când s-a căsătorit cu Prințul William. Întreaga viață a acesteia s-a schimbat enorm din acel punct.

Îndatoririle sale erau uriașe, eticheta trebuia respectată cu strictețe, iar viața socială redusă la minimum. Mai mult decât atât, lucrul care cu siguranță o deranjează cel mai tare este lupta publicațiilor pentru detalii din interiorul familiei din care face parte.

Ducesa de Cambridge trebuie să facă față unei presiuni mediatice imense. Soțiile prinților sunt două femei extrem de frumoase și sunt mereu sub lupa specialiștilor și criticilor. Destinele lor s-au schimbat total din cauza soților lor și au devenit pe rând subiecte de fascinație pentru oamenii din întreaga lume.

,,Presiunea care se aplică membrilor mai tineri ai familiei este întotdeauna mai rea”

O altă prințesă din familie înțelege exact presiunea pe care o suportă fiecare membru. Fiica Reginei, Prințesa Anne, a fost prima ,,prințesă modernă”.

Ea a pozat în revista Vogue la aniversarea a 21 de ani și a purtat mereu culori îndrăznețe sau pălării incredibile parcă desprinse din perioada în care se afla.

„Presiunea care se aplică membrilor mai tineri ai familiei este întotdeauna mai rea”, a explicat ea în cartea „Anne: Prințesa Regală la 70 de ani”. „Asta este ceea ce interesează mass-media.

Uneori este greu de gestionat. Dar nu existau rețele de socializare pe vremea mea și probabil că le-a fost mai greu să obțină ce și-au dorit”, mărturisește Prințesa Anne, în filele cărții sale.

Amintim că soția lui William este una din persoanele preferate de Regina Marii Britanii pentru modul corespunzător în care se prezintă la fiecare eveniment public.

Unii specialiști regali au spus de-a lungul timpului că suverana ar fi dorit același lucru și din partea lui Meghan Markle. Cu toate astea, fosta actriță și soțul ei au decis să părăsească titlurile și să se îndepărteze de Casa Regală din cauza presiunilor și a traiului plin de reguli.