Ce diferență de vârstă este între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Au fost căsătoriți timp de 14 ani și au împreună un băiat

de: Anca Lupescu
12 12. 2023

Povestea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost una intensă și tumultoasă, care a atras atenția publicului și presei de-a lungul anilor. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar relația lor a fost adesea mediatizată din cauza evenimentelor controversate și a stilului de viață luxos, dar și datorită reality show-ului „Prodanca și Reghe: Prețul succesului”.

Anamaria Prodan și Reghecampf, poveste de iubire care s-a încheiat cu reproșuri și scandal

Anamaria Prodan, impresara de fotbal și fostă jurnalistă, s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf în 2008, fost fotbalist și antrenor de fotbal, într-o ceremonie fastuoasă.

Vezi și: Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu au divorțat nici acum. Ce a anunțat agenta

Cei doi au format un cuplu puternic și care se afla mereu în atenția publicului datorită stilului de viață luxos și a evenimentelor mondene la care erau prezenți mereu. Au devenit și mai celebri după reality show-ul Prodanca și Reghe, printre primele astfel de formate de show-uri din România. 

Cei doi au crescut împreună din toate punctele de vedere. De precizat este că Reghe a intrat în relație având deja un copil dintr-o căsnicie anterioară: pe Luca, în timp ce Anamaria Prodan avea deja două fete dintr-un mariaj anterior: Pe Sarah și pe Rebecca. La scurt timp după nuntă, a apărut Bebe, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, al cărui nume este Laurențiu Junior.  

Alinat Bebe sau Bebeto, băiatul a reușit să îi lege și mai mult pe cei doi, devenind rapid printre cele mai puternice, influente și bogate persoane din showbizul românesc. 

Citește și: Fotografia postată de Anamaria Prodan după ce fostul iubit a fost arestat. Reacţia vedetei în cazul lui Flavius Nedelea

Ce diferență de vârstă este între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Anamaria și Reghe au fost împreună 14 ani. Între cei doi există o diferență de vârstă de 2 ani. Antrenorul are 48 de ani, în timp ce impresara are 50 de ani. 

Totuși, pe parcursul relației lor, diferența de vârstă nu a fost deloc sesizabilă. De fapt, despre acest detaliu știau doar apropiații. 

Cei doi au divorțat, iar acum Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața cu Corina Cauciuc. El avea o relație cu tânăra încă din timpul mariajului cu Anamaria, iar când lucrurile au ieșit de sub controlul ei, divorțul a fost iminent.

Află și: Surpriza anului în showbiz-ul din România. Laurențiu Reghecampf este din nou tată! Corina Caciuc a confirmat

Între Corina Cauciuc și Laurențiu Reghecampf este o diferență de 17 ani. Antrenorul are 48 de ani, iar partenera lui doar 31. 

Cei doi au împreună un băiețel pe nume Liam, iar în luna octombrie au făcut anunțul că urmează să vină pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, care va fi tot băiat. 

Reghecampf are patru băieți, cu trei femei diferite: pe Luca, în vârstă de 22 de ani, pe Laurențiu Jr. De 15 ani și jumătate, pe Liam, de un an și jumătate și ultimul băiețel care încă este pe drum, iar numele nu a fost momentan decis.