21 aug. 2023 | 10:50

Ce diferența de vârstă este între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. O adevărată surpriză

Monden
Ce diferența de vârstă este între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. O adevărată surpriză
Ce diferența de vârstă este între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc încă de dinainte ca afaceristul să divorțeze oficial de mama copiilor lui, Claudia Pătrășcanu, motiv pentru care scandalul separării a ținut multă vreme prima pagină a ziarelor. Cu toate acestea, nu mulți știu care este diferența de vârstă dintre cei doi amorezi.

Ce diferență de vârstă este între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă de pe vremea când afaceristul era căsătorit cu Claudia Pătrășcanu, mama băieților săi. Deși cei au a încercat să își ascundă relația o perioadă, secretul a ieșit la iveală, iar scandalurile au ținut mult timp prima pagină a tabloidelor.

După ce toate procedurile au fost finalizate, cei doi s-au putut bucura într-un final de relație, dar aceasta nu a fost una lipsită de certuri, despărțiri și împăcări. Totuși, și-au fost alături unul altuia în momentele dificile, semn că sunt sentimente puternice care îi leagă.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Vârsta nu este un impediment pentru cei doi

La fel ca în multe alte cazuri, diferența de vârstă dintre nu este deloc un impediment în calea fericirii celor doi. Astfel, nu mulți știu că între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău este o diferență de vârstă de aproape 7 ani.

Creatoarea de modă are 41 de ani și este deja o femeie matură, care știe ce vrea de la viață, în timp ce afaceristul are numai 35 de ani.

„Noi suntem un întreg, bine, eu oricum m-am născut întreagă, dar este pe sufletul meu. Este ce îmi face mie plăcere și ce iubesc momentan. Acum dacă ne ține o viață, să ne țină o zi, asta Dumnezeu știe. Este liniștea mea, eu liniștea lui și dacă suntem unul lângă celălalt suntem fericiți (..)

„Am făcut 2 ani și ceva, avem o relație mișto. Am avut și noi urcușuri, coborâșuri. Am fost alături de el în perioada foarte grea a vieții lui, el a fost alături de mine mereu. Mi se pare că așa a vrut Dumnezeu.

Când nu o să mai fie, înseamnă că nu a mai fost ce trebuie. Dacă o să mai fie înseamnă că atunci chiar a fost ce trebuie.”, a spus, în urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu pentru Ciao.ro.

Citește și: Obiceiul de la care Bianca Drăgușanu nu se abate niciodată. Asta o ajută să aibă noroc la bani: ”La mine s-a nimerit”

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
HARTĂ Cod galben de ploi torențiale în 14 județe. Zonele vizate de avertizare
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Mulți oameni nu respectă aceste reguli. Ce trebuie să faci înainte de analize
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TAXA MAJORATĂ prin lege pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii vor plăti de 3 ori mai mult
Capital.ro
Domeniul din România care are criză de angajați, în ciuda salariilor atractive. Bani "în mână" între 4.000 și 14.000 de lei
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Regula 30-30-30-10 a banilor. Ne mărește pensia și veniturile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro