Ce au observat fanii Ginei Pistol după ce și-a dezgolit jumătate de trup. Transformarea e vizibilă

Ce au observat fanii Ginei Pistol după ce și-a dezgolit jumătate de trup. Transformarea e vizibilă
Ce au observat fanii Ginei Pistol după ce și-a dezgolit jumătate de trup. Transformarea e vizibilă

Gina Pistol a devenit de curând mămica unei fetițe perfect sănătoase ce a primit numele de Josephine Ana Maria. Cunoscuta prezentatoare de televiziune trăiește cele mai frumoase momente alături de partenerul ei, Smiley, dar nu înseamnă că a renunțat la silueta ei perfectă pe care o avea înainte de sarcină. Aceasta trage din greu pentru a ajunge la formele visate și se pare că efortul ei dă roade!

Gina Pistol, transformare uluitoare. Ce le-a arătat fanilor

Proaspăta mămică încearcă din greu să revină la silueta pe care o visează multe românce, așa că s-a pus deja pe treabă. Deși a născut de curând, Gina Pistol a trecut deja printr-o transformare uluitoare. Vedeta și-a ținut fanii la curent cu schimbările din viața ei încă de când a anunțat că va aduce pe lume o fetiță, așa că de data aceasta, ea le-a dat un sfat celor ce se confruntă cu anumite kilograme în plus.

„Pielea noastră trece, de-a lungul vieții, printr-o serie de modificări, iar sarcina este o etapă deosebit de importantă. Avem nevoie de îngrijire și hidratare în sarcină și după naștere. Toate ne dorim să scăpăm rapid de surplusul de kilograme, însă nu trebuie să neglijăm impactul pe care îl poate avea asupra pielii. E posibil să ne confruntăm cu o scădere a fermității, celulită, ori țesut gras în exces.”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol, o mămică model. Cum revine la silueta ei după ce a născut

De asemenea, vedeta le-a recomandat tuturor un produs pe care ea îl folosește ea și care dă roade. În același timp, iubita lui Smiley a decis să le spună următoritorilor că, pentru a avea o siluetă de vis, trebuie să facă mult sport, să apeleze la o dietă echilibrată și să se hidrateze.

„Trebuie avut în vedere, însă, că din rutina de îngrijire nu trebuie să lipsească sportul, o dietă echilibrată și multă apă.”, a adăugat Gina Pistol.

Cine a înlocuit-o pe Gina Pistol la ‘Chefi la cuțite’

Gina Pistol și Smiley au devenit pentru prima oară părinți pe data de 9 martie. Încă de atunci, cei doi se bucură de micuța Josephine Ana Maria, ce a adus multe schimbări pozitive în viața lor. Prezentatoarea de televiziune, cunoscută pentru frumusețea și silueta ei, nu s-a dat bătută și deja a început transformarea pentru a ajunge la kilogramele pe care le avea înainte de sarcină.

Proaspăta mămică le dă sfaturi tuturor celor ce o urmăresc pe Instagram, fiind foarte activă atunci când are un moment liber. Mai mult, pentru că filmările show-ului pe care îl moderează, ‘Chefi la cuțite’, au avut loc pe când era însărcinată, aceasta a fost nevoită să se retragă și să o lase pe Irina Fodor în locul ei, dar cu siguranță se va întoarce în forță atunci când fiica ei va mai crește puțin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI