Ce declarație de dragoste a primit Mihai Bendeac: ‘Cea mai frumoasă’

Ce declarație de dragoste a primit Mihai Bendeac: ‘Cea mai frumoasă’
Ce declarație de dragoste a primit Mihai Bendeac ‘Cea mai frumoasă’

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, dar puțini știu ce declarație de dragoste l-a emoționat foarte tare pe juratul de la iUmor. Acesta a încercat să fie extrem de discret atunci când a venit vorba despre viața lui amoroasă și nu a oferit detalii niciodată, dar iată că a decis să le spună fanilor totul despre un moment inedit trăit alături de o persoană specială.

Ce declarație superbă de dragoste a primit Mihai Bendeac. Juratul, extrem de emoționat

Este cunoscut faptul că Mihai Bendeac este un burlac extrem de râvnit de toate femeile din România, iar acesta preferă să își țină departe de camere relațiile și să nu își expună viața personală pe rețelele de socializare. Deși a trăit momente intense alături de femei celebre, el nu a ajuns la altar niciodată. Totuși, de această dată, el le-a oferit fanilor mai multe detalii despre povestea de dragoste trăită alături de cântăreața Celia.

Juratul de la iUmor a fost extrem de sincer și a vorbit despre cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care a primit-o vreodată din partea unei femei. Chiar Celia, cântăreața alături de care actorul a trăit momente intense în trecut, a decis să îl surprindă pe acesta cu piesă. Mihai Bendeac a mărturisit că vedeta i-a compus o melodie la doar câteva zile de la despărțire, iar de atunci o ascultă mereu.

Cum a fost surprins Mihai Bendeac. Ce a avut de spus despre povestea de dragoste trăită alături de o femeie celebră

„Voiam să spun de foarte mult timp o chestie. Am trăit destul de multe în această existență și sper să nu se supere nimeni că spun asta, dar cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care au ca bărbat am primit-o vreodată și îmi permit să spun asta pentru că a fost o relație de notorietate, acum ani și ani de zile.

Cea mai frumoasă declarație de dragoste a fost de la Celia, când am decis amândoi să nu ne mai întâlnim niciodată pentru că era totul extrem de latin în ceea ce trăiam și mi-a trimis în joia de după despărțirea noastră această melodie.

Nu pot să nu recunosc faptul că mi-a rămas întipărită și a rămas cea mai bună melodie de dragoste și faptul că era pentru mine m-a marcat profund. Am suferit ca un câine. Uite că uneori și despărțirile pot să producă niște melodii frumoase și da, descrie foarte mult ce am trăit în perioada aia. E superbă!” a spus Mihai Bendeac pe Instagram.

Se pare că melodia a descris perfect ce au trăit cei doi, de aceea juratul de la iUmor a suferit enorm atunci când a ascultat-o pentru prima oară. Mihai Bendeac și Celia au trăit mai întâi o prietenie frumoasă, ce s-a transformat într-o poveste de dragoste presărată cu momente intense. Din păcate, relația lor nu a avut succes, însă, încă de la despărțire aceștia au rămas în relații bune și au vorbit frumos unul de celălalt.

Urmăriți Playtech.ro și pe