Ce decizie radicală a luat Daniela Crudu. S-a întâmplat la doar o zi după ce a fost bătută

Ce decizie radicală a luat Daniela Crudu. S-a întâmplat la doar o zi după ce a fost bătută
Daniela Crudu, primele declarații după ce a fost bătută crunt. Nici nu își mai poate deschide ochii

Daniela Crudu a luat o decizie radicală la o zi după ce a fost bătută de iubitul croat, subiectul răspândindu-se rapid în presă. Ce a făcut fosta asistentă de televiziune?

Daniela Crudu, decizie radicală la doar o zi după ce a fost bătută

Daniela Crudu a sunat la 112, duminică dimineață, ora 5:30, și a afirmat că este agresată fizic de iubitul ei. În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, au constatat că cele spune de vedetă erau adevărate. Cu toate acestea, când i-au adus la cunoștință că poate depune plângere împotriva bărbatului, bruneta a refuzat.

Oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu, valabil pentru cinci zile, și continuă cercetările pentru săvârșirea de loviri și alte violențe. Daniela a ajuns la spital cu traumatism cranio-facial, piramidă nazală ruptă, entorsă și loviri în jurul abdomenului.

Ce decizie radicală a luat Daniela Crudu. S-a întâmplat la doar o zi după ce a fost bătută
Sursa foto: Spynews.ro

La o zi după incidentul din care a ieșit cu probleme serioase, fosta asistentă de televiziune a decis să își închidă paginile de socializare. Acum, vedeta nu mai poate fi găsită nici pe Facebook, nici pe Instagram.

Cum se simte acum?

Tatăl Danielei a declarat pentru Antena Stars că fiica lui se simte mai bine, se recuperează și are multe tratamente pe care trebuie să le ia.

„Am ieşit cu căţeluşul Danielei. Ea se simte bine. Ia unguente, se tratează, a mai luat nişte calmate. Totul este bine. Nu are dureri, ia ce i-a dat medicul. Alifii pentru picioare pentru că a fost desculţă… Dar e bine. E tânără şi se reface rapid. Echimozele de pe faţă aproape i-au trecut… Medicul i-a prescris o reţetă, sora a fost şi le-a luat, ia medicamentele necesare… Eu sunt mulţumit că merge spre bine. Momentan doarme, se odihneşte. A stat până mai târziu, a mai vorbit la telefon…”, a declarat bărbatul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI