Ce decizie a luat Bianca Drăgușanu. I-a șocat pe toți, Alex Bodi e din nou lângă familia ei

Ce decizie a luat Bianca Drăgușanu. I-a șocat pe toți, Alex Bodi e din nou lângă familia ei
Bianca Dragusanu, decizia care i-a socat pe toti

Bianca Drăgușanu este foarte fericită de când sora acesteia, Oana, a decis să se mute în București. Astfel că vedeta a fost cea care s-a ocupat de toate formalitățile pentru cumpărarea unei locuințe în zona de Nord a Capitalei și astfel, familia acesteia s-a făcut vecină cu Alex Bodi, conform cancan.ro.

Ce decizie a luat Bianca Drăgușanu

Și iată că face ce face și ajunge tot lângă fostul ei soț, Alex Bodi. Oana, sora Biancăi Drăgușanu s-a mutat recent într-o vilă dintr-un complex rezidențial în zona Tunari, Ilfov, localitate în care Alex Bodi are o vilă de 700 de mii de euro. Fără să-și propună, familia Biancăi Drăgușanu s-a învecinat cu Alex Bodi. Potrivit sursei citate, Oana, sora Biancăi, s-a mutat în Capitală.

„Sunt foarte fericită. Am adus-o pe Oana aici, foarte greu am convins-o, vreau să facem afaceri împreună, avem multe planuri foarte mari de viitor, o să fie foarte bine.

Eu sunt foarte pozitivă, sunt foarte bine, viața mea este perfectă. Acum am familia aici. Pe mama am adus-o anul trecut cu locul de muncă, acum a venit și sora mea. Am și băieții ei cu mine mereu, îi plimb, vreau să merg cu ei peste tot, cu Oana. Sunt foarte, foarte bine. Toate lucrurile se întâmplă așa cum trebuie”, a spus Bianca Drăgușanu, conform sursei citate.

Deși nu pare a avea noroc în dragoste, diva îi are pe cei apropiați lângă ea. Așadar, Oana s-a mutat în Tunari alături de soț și de fiul cel mic și va dezvolta afaceru cu haine alături de Bianca Drăgușanu.

Ce a spus Bianca Drăgușanu despre Claudia Pătrășcanu

Amintim că Bianca Drăgușanu s-a despărțit la finele lui 2020 de Alex Bodi. La începutul lunii decembrie, aceasta s-a cuplat cu Gabi Bădălău, cu care a petrecut vacanțe în Dubai și în Maldive. Însă cei doi par a se afla într-o relație liberă, aceasta neasumându-și relația cu Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu și-a expus recent și punctul de vedere în ce privește scandalul lui Gabi Bădălău cu soția sa, Claudia Pătrășcanu, care l-ar fi scuipat atunci când a venit să-și ia copiii de la ea.

„Nu știam. Pe fiecare om îl definesc acțiunile lui. Nu este războiul meu, este războiul lui. Încep să se vadă caracterele oamenilor”, a spus Bianca Drăgușanu la XNS, de la Antena Stars.

„Eu am stat la mașină vreo 40 de minute. Am sunat-o de pe telefonul șoferului și i-am zis să sunt la poartă. A ieșit într-un mare scandal și țipete și a făcut acea fază (n.r l-a scuipat) și ea probabil se aștepta să reacționez. Eu nici măcar nu m-am șters.”, a declarat și Gabi Bădălău la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI