Ce culoare au ochii fiicei lui Smiley. Nu i-a moștenit deloc pe părinții ei, Gina Pistol a făcut dezvăluirea

Ce culoare au ochii fiicei lui Smiley. Nu i-a moștenit deloc pe părinții ei, Gina Pistol a făcut dezvăluirea
Ce culoare au ochii micutei Josephine

Gina Pistol le-a oferit fanilor o surpriză, postând o imagine pe care internauții au apreciat-o instant. Gina Pistol a spus și cu cine seamănă micuța Josephine.

Ce culoare au ochii fiicei lui Smiley

Ginei Pistol i s-a schimbat radical viața de când a născut. Deoarece este îndrăgostită iremediabil de fiica sa, ea nu ratează să pozeze și să o filmeze în cele mai funny ipostaze.

Ea spune că Josephine i-a transmis și un mesaj important mămicii sale. Gina Pistol a pozat mâna fetiței, dar explicațiile internauților nu au întârziat să apară.

„Fiică-mea îmi transmite mesaje subtile”, a notat Gina în dreptul pozei, iar fanii au comentat: „Ciuciu mai dormiți”, „Ce adorabil”, „Adorabilă o minune minunată”, „Să învețe arta subtilității de mică”, „Ciuciu mami liniște azi! Voiai sa dormi?”.

Cu cine seamănă Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol

Gina Pistol a fost întrebată și cu cine seamănă micuța Josephine, mai ales că părinții nu doresc încă să o prezinte lumii. Gina Pistol a spus însă că ea crede că fetița seamănă cu ea, cu toate că unele gesturi trădează și o asemănare cu Smiley. Gina Pistol crede că fiica ei este foarte expresivă.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: ”Cu cine seamănă asta mică?”. Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a mărturisit Gina Pistol.

Amintim că Gina Pistol și Smiley au devenit părinți la data de 9 martie 2021, iar de când Josephine a venit pe lume, fericirea lor este deplină. Gina Pistol a mărturisit că Smiley este un tată model și că o ajută în toate momentele.

„Mare noroc am cu Andrei pentru ca îmi este de mare ajutor şi se descurcă foarte bine, are darul ăsta de a rămâne calm şi liniştit în momentele în care eu nu sunt calmă şi liniştită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpuşoi. Iar dacă vorbesc aşa deschis despre trăirile mele, nu o fac pentru a mă plânge, ci pentru că sunt sinceră”, dezvăluia Gina Pistol, recent pe contul său de Instagram. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI