Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, ipostază incredibilă. Artista a făcut anunțul. Iată și primele imagini FOTO

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, ipostază incredibilă

Soliștii de muzică de petrecere Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au lăsat fotografiați într-o ipostază incredibilă. Artista a fost cea care a făcut anunțul.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, ipostază incredibilă

Carmen și Culiță sunt doi cântăreți de muzică de petrecere cu priză la public. Astfel, majoritatea melodiilor pe care le scot ajung să ocupe numărul unu în trending pe Youtube. Drept urmare, fanii sunt interesați și de detaliile picante, cele care țin de viața lor personală. Aici este dificil, căci au de urmărit un istoric cu multiple despărțiri și împăcări.

Penultima ceartă i-a ținut departe unul de celălalt un an și i-a făcut chiar să își găsească liniștea în alte brațe. În decembrie, aceștia au simțit din nou că nu le e bine împreună. Într-o transmisiune live pe contul de Youtube postată de Jador, Culiță a recunoscut subtil că nu se mai iubește cu Carmen de la Sălciua. La un moment dat, rezolvarea a venit de la Jador, fost concurent în emisiunea ”Puterea dragostei”, care i-a spus solistului că ar trebui să lase deoparte orgoliul și să revină în brațele persoanei iubite.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, ipostază incredibilă. Artista a făcut anunțul. Iată și primele imagini FOTO
Imaginea postată de Carmen de la Sălciua pe Instagram

Zis și făcut. Din imaginile publicate chiar de Carmen pe Instagram se poate observa că cei doi au ales să își mai dea o șansă. Mai mult, cuplul a decis să își sudeze relația departe de România. Artiștii și-au făcut bagajele și au plecat într-o vacanță de vis în Elveția. ”♾THE ONE ♾ ❤️?” , a notat Carmen în descrierea fotografiei.

Carmen i-a pus condiții

Carmen a avut o relație cu Cosmin Isăilă, iar Culiță se iubea pe ascuns cu Plușica de la ”Puterea Dragostei”. „A avut grijă să o lase mai moale cu Plușica, să nu se mai vadă cu ea. Carmen a văzut că fostul ei soț nu glumea cu privire la relația pe care și-o dorește cu ea, așa că a început și ea să se schimbe față de Cosmin Isăilă, să răcească treptat relația. Apoi au discutat despre viitorul lor împreună, iar Carmen i-a cerut un lucru cât se poate de simplu lui Culiță: să nu o mai înșele vreodată”, a spus un apropiat al cântăreților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI