17 oct. 2022 | 23:26

Horoscop zilnic marţi, 18 octombrie 2022. Nativii Fecioară se simt obosiţi, au parte de o zi grea

Horoscop
Horoscop zilnic marţi, 18 octombrie 2022. Nativii Fecioară se simt obosiţi, au parte de o zi grea
Horoscop zilnic marţi, 18 octombrie 2022

Luna intră astăzi în zodia Leu și ne oferă un plus de încredere, generozitate, afectivitate și mai multă poftă de viață. Suntem dornici de iubire și distracție, de flirt și aventură, și suntem foarte creativi, inspirați și romantici.

Horoscop zilnic 18 octombrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Simți nevoia de afecțiune, de iubire, așa că îți poți petrece ziua alături de persoana iubită. Dă frâu liber momentelor de romantism și pasiune. Dacă ești singur, îți dorești să te distrezi, însă ai grijă că din cauza aceasta poți scoate mai mulți bani din buzunar decât ți-ai fi propus.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Relațiile cu familia sunt tensionate astăzi și-ți poți ieși din fire destul de ușor, mai ales că ești sensibil la criticile celor dragi. Mare parte din energia ta se va canaliza către casă și, cel mai probabil, te vei preocupa de treburi casnice.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Azi îți poți impune punctul de vedere cu mult aplomb și poți chiar exagera pe alocuri și te poți certa cu cei din jur. Cu toate astea, este o zi bună pentru a negocia și a obține ceea ce-ți dorești de la alții, grație capacității de convingere. Poți câștiga ușor încrederea și aprecierea celor care te ascultă.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Se întrevăd cheltuieli cam mari și discuții tensionate legate de bani. S-ar putea să te simți limitat de buget. Totuși, astrele te și susțin să faci bani din fel și fel de activități extra profesionale sau poate monetizându-ți talentele.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna trece prin zodia ta și îți aduce motivație și determinare să-ți atingi niște obiective. Ai energie, bună dispoziție și ești mai generos cu tine și cei dragi. În plus, creativitatea de care dai dovadă te ajută să te afirmi și să te bucuri de aprecieri.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi nu te simți în apele tale, ești mai obosit și irascibil. S-ar putea ca activități pe care altădată le desfășurai cu ușurință, astăzi să ți se pară copleșitoare. Încearcă să te odihnești mai mult, mai ales dacă te știi cu probleme de natură cardiovasculară.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Te bucuri de compania prietenilor, ieși a întâlniri și evenimente, însă ai grijă să nu pui la suflet niște vorbe pe care le auzi în anturaj pentru a nu fi dezamăgit. Te poți afirma în cadrul unui proiect de grup și o persoană importantă te poate remarca.

Citește și Cinci zodii cu noroc la bani în următorii ani, potrivit profeției Babei Vanga. Ei vor avea parte doar de belșug

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin sectorul carierei tale și te susține să ieși la lumină, să strălucești, să te faci observat grație talentelor tale. Ai totuși grijă la modul în care îți manifești autoritatea astăzi pentru că poți exagera foarte ușor.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Îți susții cu vehemență opiniile, punctul de vedere și adevărul personal. Ai toate șansele astăzi să te cerți cu ceilalți din cauza viziunilor și părerilor diferite. Bine ar fi să asculți și alte păreri și să iei în calcul sfaturile celor mai în vârstă și cu experiență.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

S-ar putea să-ți faci niște griji financiare cam mari și să apară fel și fel de constrângeri financiare venite din partea altora. În cuplu nu este exclus să te cerți cu partenerul din cauza cheltuielilor, fie ale tale, fie ale acestuia.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Luna în tranzit prin sectorul relațiilor tale, nevoia de a petrece timp cu partenerul este mare, însă totodată apare și riscul de ceartă. Nu vei lăsa nimic de la tine și fără compromisuri s-ar putea să-ți strici ziua. Nici profesional nu vei încheia prea ușor o negociere.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Odihnește-te mai mult și nu te baza pe capacitatea ta de concentrare, care astăzi este scăzută. În plus, încearcă să eviți activitățile solicitante, nu depune efort fizic, mai ales dacă te știi cu afecțiuni de natură vasculară și circulatorie.

Horoscopul zilei de 18 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Vești proaste pentru weekend. Vremea se schimbă în rău
EVZ.ro
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Spynews
Directivă pentru cei cu permis luat înainte de 19 ianuarie 2013. Trebuie reînnoit până la 19 ianuarie 2033!
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE PREZIDENȚIALE din SUA! CINE VA FI PREȘEDINTE
Mediaflux
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro