Ce “cadou” i-a făcut Ruby lui Nea Mărin de ziua onomastică: “Ce poate fi mai drăguț?” EXCLUSIV

Ce “cadou” i-a făcut Ruby lui Nea Mărin de ziua onomastică: “Ce poate fi mai drăguț?” EXCLUSIV
Ruby, cadou special pentru Nea Mărin: ce i-a pregătit?

Ana Claudia Grigore, alias Ruby, una dintre cele mai carismatice și mai îndrăgite vedete ale showbizului autohton, a găsit de sărbătoarea „Adormirii Maicii Domnului” ocazia unui cadou cu totul aparte pentru unul dintre sărbătoriții zilei, Marin Barbu. Cel pe care o țară întreagă îl știe drept Nea Mărin.

Ruby, cadou special pentru Nea Mărin: ,,ce poate fi mai drăguț?”

Ea a împărtășit pentru playtech.ro maniera în care s-a născut „cadoul-surpriză”. Chiar dacă pentru unii dintre noi alegerea sa ar putea să nu conteze drept un cadou, în înțelegerea clasică a cuvântului!

„Am decis că cel mai frumos cadou pentru Nea Mărin de ziua sa era să-l las în pace. Pur și simplu! După numeroase zile petrecute împreună, la filmări, ce poate fi mai drăguț decât să nu mai audă de mine?! Sau mai exact să nu mă mai audă?

Măcar o vreme să nu-mi mai audă vocea?! Îi ofer omului timpul necesar să se refacă!”, se amuză Ruby pe acest subiect. Ea spune că orice femeie poate deveni repede cicălitoare și că personal face eforturi mari să evite o asemenea postură, care nu-i convine defel.

Ea a dat asigurări că ziua de 15 august nu a trecut însă fără ca să-l fi sunat pe partenerul său de scenă de la emisiunea „Poftiți pe la noi!” pentru a-l felicita cu multă căldură cu ocazia zilei acestuia de nume.

,,Lui îi datorez foarte multe lucruri”

„Personal nu mă omor după postura asta de femeie care are mereu câte ceva de spus. Nici nu se pune problema să-l abordez pe Nea Mărin dintr-o asemenea postură. Lui îi datorez foarte multe lucruri în ultimii zece ani. Așa cum îi datorez și Monei Segall, producătoarea care mi-a schimbat viața cu adevărat!”, precizează Ruby.

În ceea ce privește interacțiunea cu Nea Mărin, Ruby admite că aceasta a jucat un rol special asupra sa:

„Să am parte de el în ultimii ani a fost ocazia perfectă pentru a-mi îmbogăți nu doar cunoștințele, ci și talentul. Glumind din nou, dar în egală măsură existând mult adevăr în ceea ce vă voi spune imediat, de când am scăpat de bățul lui mamaia, m-a preluat el! Și a făcut-o cu atâta dragoste, încât simt că-i datorez foarte multe dintre realizările mele nevăzute de până acum!” .

,,Nici nu știu dacă aș fi avut altfel ocazia de a mă întâlni cu așa ceva”

Ruby mai spune că includerea sa în echipa emisiunii i-a oferit prilejul a întâlni și de a vedea multe tradiții populare, pe care altfel nu crede că le-ar fi cunoscut.

„Dorința mea de muncă s-a împletit în această emisiune cu varietatea incredibilă de tradiții pe care nu aș fi bănuit-o niciodată. Nici nu știu dacă aș fi avut altfel ocazia de a mă întâlni cu așa ceva, dacă nu aș fi fost inclusă în distribuția acestei emisiuni!”, mai crede vedeta.

Pe de altă parte, pusă să aleagă între Nea Mărin și Liviu Vârciu, Ruby nu a stat prea mult pe gânduri.

„Liviu e unul dintre cei mai minunați colegi de platou. Dacă pe Nea Mărin îl apreciez, pe Liviu îl ador, de-a dreptul! Și asta dintr-un singur motiv. Și anume, acela că Liviu nu mă pune niciodată la treabă! Sunt însă conștientă că rolul lui Nea Mărin e cu totul altfel”, adaugă cu zâmbetul pe buze aceeași Ruby.