Ce cadou a primit Bianca Drăgușanu. Vedeta nu a fost prea impresionată

Ce cadou a primit Bianca Drăgușanu. Vedeta nu a fost prea impresionată
Alex Bodi a vorbit urât despre Bianca

Bianca Drăgușanu, multă lume a căzut de acord, este o apariție. Deși cu mici probleme de sănătate, după o intervenție estetică la nas, a putut fi văzută zilele acestea prin oraș. Cu toate că este într-o relație cu Gabi Bădălău, blonda încă primește caoduri și de la alți admiratori anonimi.

Bianca Drăgușanu încă mai primește cadouri de la admiratori

În ultima vreme Bianca Drăgușanu a avut parte iar de interminabile discuții pe marginea lui Alex Bodi. Nu a fost ferită nici de acuzațiile fostei soții a lui Gabi Bădălău. Cu toate astea vedeta își vede de viața ei, recent putând fi văzută prin București, la o plimbare.

Recent, paparazzi Spynews.ro au surprins-o pe blondă în oraș, dar nu oricum, ci cu un cadou surpriză. Pesemne că l-ar fi primit de la un nou admirator secret. Vedeta ar fi fost surprinsă cu un buchet imens de trandafiri albi, un cadou costisitor de altfel. Conform publicației amintite, se pare că Bianca Drăgușanu nu mai este atât de impresionată de astfel de gesturi venite de la diferiți admiratori, unii chiar anonimi.

Din păcate Bianca pare că nu poate să scape nici acum de fostul soț, Alex Bodi. Mai ales că, după despărțirea de Daria Radionova, rusoaica a făcut câteva dezvăluiri despre cum ar fi vorbit Alex despre fosta sa soție.

Alex Bodi a vorbit urât despre Bianca

Despărțirea dintre Alex Bodi și Daria Radionova nu a rămas fără ecou. Ba mai mult, rusoaica, dup plecarea fulgerătoare la Londra, a decis să facă anumite precizări despre modul în care Bodi vorbea despre Bianca în perioada în care afaceristul era împreună cu Daria. Dezvăluirile făcute de rusoaică scot la lumină și mai multe jigniri aduse de Alex Bodi Biancăi Drăgușanu.

”Când am fost într-o relație, ai vorbit complet opus despre acea femeie. Că a fost amantă, este prostituată, psihopată. Că mă copiază, că este obsedată de mine, că și ea este obsedată de tine, că, dacă o suni, poate fi în fața casei tale în 5 minute (dar nu o vrei), că îi roagă pe oameni să întrebe.

Că ai nevoie de ea să ia actele de la poliție și să te prefaci că e sfântă acum? Nu cred că va funcționa, ea nu este la fel de proastă să creadă miciunile tale pentru a 100-a oară. Nu trebuie să vorbești despre mine, nu trebuie să mă ameninți. Și, așa cum am spus mai înainte, lasa-mă să plec în pace și nu mă mai provoca. Cred că te-ai blocat în propriile minciuni”, declara Daria Radionova.

Deocamdată Bianca nu a avut nicio reacție pe marginea celor expuse de Daria, dar nu este încă timpul pierdut. Deocamdată, conform spuselor blondei, vedeta se reface după o nouă intervenție estetică la nas. Blonda ar fi avut parte de mici umflături ale feței după rinoplastia la care a fost supusă, dar acum se pare că este mai bine.

”Am stat și m-am studiat. Nu știu ce m-aș face fără filtrele astea!  Astăzi a trecut o lună de la operația mea de rinoplastie. Încă sunt foarte umflată în zona ochilor și în curând trebuie să merg la o consultație la Cluj. Săptămâna viitoare voi fi din nou acolo.”, declara Bianca Drăgușanu pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI