Ce bolid conduce Elena Udrea, după ce s-a întors în România. Cine este femeia care o însoțește pas cu pas

Ce bolid conduce Elena Udrea, după ce s-a întors în România. Cine este femeia care o însoțește pas cu pas
Ce bolid conduce Elena Udrea, după ce s-a întors în România

Perioada petrecută în Costa Rica, unde a fost și închisă, a făcut-o pe Elena Udrea să își trăiască acum viața în liniște și armonie, însă, cum obiceiurile vechi nu mor niciodată, viața de lux trebuie să continue. Ce bolid conduce Elena Udrea, după ce s-a întors în România? Fostul ministru a fost surprins de fotoreporteri când o lua pe micuța sa, Eva Maria, de la creșă. În urma sa era și femeia care o însoțește pas cu pas.

Ce bolid conduce Elena Udrea, după ce s-a întors în România?

Abia scăpată de problemele cu justiția, Elena Udrea a lăsat politica deoparte și s-a concentrat pe familie și gospodărie. După ce în noiembrie a fost surprinsă la piața Băneasa din nordul Capitalei, unde s-a târguit și a plecat acasă cu mere, banane, dar și pomello și Kaki, fructe mai puțin consumate de români, acum fostul ministru a fost fotografiat de fotoreporterii Click luându-și fiica, pe Eva Maria, de la creșă.

Ce bolid conduce Elena Udrea, după ce s-a întors în România. Cine este femeia care o însoțește pas cu pas
Sursa foto: click.ro

Relaxată, zâmbitoare și cochetă, îmbrăcată toată în roșu, și-a făcut apariția în locul în care Eva învață câteva ore pe zi. Fetița s-a bucurat atunci când și-a văzut mama, așa că a râs și a gesticulat fericită în brațele ei. În spatele celor două se afla bona Evei, așa că, atunci când Udrea a ajuns aproape de mașină, i-a predat-o femeii pe micuță, care s-a urcat în spatele Mercedesului, lângă scaunul special pentru transportul copiiilor.

Udrea are ajutor de bază în creșterea Evei

De când poate fi alături de familie și în special de copil, profită de fiecare secundă liberă pentru a-i face fericiți pe cei dragi. Astfel, în luna octombrie, Udrea a mai fost surprinsă de fotoreporteri, dar de această dată alături de partenerul ei, Adrian Alexandrov, și micuța lor, în parcul Herăstrău din București. Aproape de ei era bona micuței.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI