Ce boală riscă să facă Loredana Chivu. Blonda e disperată: „Respect întocmai ce mi-au spus doctorii”

Ce boală riscă să facă Loredana Chivu. Blonda e disperată: „Respect întocmai ce mi-au spus doctorii”
Cu ce problemă de sănătate se confruntă Loredana Chivu

Loredana Chivu a trecut prin mai multe operații estetice în ultimul timp. Recent, blondina a fost în Turcia, acolo unde a avut altă operație, însă acum se recuperează. Cu toate acestea, nu multă lume știe că vedeta are o problemă de sănătate.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Loredana Chivu

După câteva apariții la evenimente mondene, la finalul acestei primăveri, mai mulți oameni au vorbit în mediul online despre corpul Loredanei. Fanii i-au atras atenția că s-a îngrășat, însă blondina nu le-a răspuns pe moment.

Ceea ce nu știau aceștia este că Loredana Chivu se confruntă cu o problemă gravă de sănătate, în urma căreia s-a îngrășat 5-7 kg, după cum spune ea. Vedeta a spus că are toleranță la insulină.

„În momentul de față e puțin mai dificil să mă mențin în formă pentru că, din luna ianuarie, am aflat că am toleranță la insulină, un fel de pre-diabet și că am 50% șanse să fac diabet de tip II. De atunci urmez un regim drastic și iau un tratament medicamentos care constă mai mult în suplimente alimentare.

M-am îngrășat undeva în jurul a 5 kg – 7kg, dar asta din cauza afecțiunii de care v-am spus. Cel mai greu este că în momentul de față nu am voie să fac sport, dar urmează să îmi fac o intervenție Turcia și de acolo voi reveni la kilogramele mele normale.

Tratez și această afecțiune care sper să dispară în curând. Am primit un val de reacții pe Instagram și pe toate platformele de socializare, dar oamenii nu înțeleg”, a mărturisit Loredana Chivu, la acel moment, pentru WOWbiz.

Câți bani a dat Loredana Chivu pentru operația din Turcia

După operația din Turcia, vedeta se recuperează și așteaptă rezultatele, deoarece, spune ea, acestea vor apărea după aproximativ o lună, după ce se va dezumfla în urma operației.

„ Acum mă simt foarte bine. Sunt în recuperare, nu pot să zic că mi-am revenit complet, dar fac tot ceea ce este necesar pentru a ajunge la cea mai bună stare fizică a mea. Merg la masajele care mi-au fost recomandate post-operatorii.

Nu am avut nicio problemă. Totul a decurs așa cum trebuie. Sunt foarte mulțumită de cei de acolo și de rezultat. Rezultatul final se va vedea în cel puțin o lună, atunci când o să mă dezumflu de tot. Momentan nu prea am ieșit de când am venit din Turcia, doar la masaje și atât. Am vrut să îmi fac recuperarea așa cum trebuie și aștept să mă simt din ce în ce mai bine”, a dezvăluit Loredana Chivu, pentru WOWbiz.ro.

Când vine vorba despre prețuri, Loredana spune că acesta variază în funcție de gradul de dificultate și de dorințele pacientelor.