Ce boală are Alexandra Stan, de fapt. Detaliul șocant observat la Survivor România 2021

de: Alexandra Chivu
25 01. 2021

O vește șocantă venea din partea Alexandrei Stan, în 2013. „A început să mă înjure și să dea în mine. Țin minte că eram ca un câine bătut și am încercat să fug. Am vrut să cobor din mașină pentru că eram deja plină de sânge”, povestea artista, după ce managerul ei o agresare. O probă din cadrul competiției Survivor România 2021 i-a readus în amintire sentimentele trăite în urmă cu opt ani. Artista a avut o reacție frapantă în timpul jocului, pe care psihologii au tradus-o ca fiind ”sindromul femeii bătute”.

Urmările agresiunii din 2013. Alexandra Stan a rămas cu traume. Are sindromul femeii bătute, spun psihologii

Faimoasa Alexandra Stan era de nerecunoscut în 2013. Cu fața tumefiată, cântăreața și-a făcut totuși curaj și a povestit prin ce coșmar a trecut. Marcel Prodan, spune ea, impresarul în mâinile căruia și-a lăsat întreaga carieră și cu care ar fi trăit o poveste de iubire, a desfigurat-o.

Cântăreața a decis să vorbească în public după ce pe paginile ei de Facebook și Twitter a apărut un mesaj în care spunea că a suferit un accident de mașină după care se reface și de aceea își anulase concertele. Totul ar fi pornit de la faptul că tânăra a îndrăznit să-și ceară banii pe aparițiile din ultimele șase luni.

Urmările se văd și astăzi. Deși pe chip nu mai apare vreun semn al agresiunii suferite, în interior, artista încă are răni adânci. Vedeta a participat la o probă, la ”Survivor”, unde trebuia să împingă o pernă, în forma unui scut, pentru a-și arunca adversarul de pe platformă direct în apă ori pentru a-l face să stea la pământ preț de mai mult de trei secunde.

Cine reușea acest lucru de două ori câștiga punctul. Faimoasa a ales să o provoace pe războinica Marilena, moment în care a izbucnit în lacrimi. Cântăreața le-a spus colegilor că nu se poate lupta pentru că îi este teamă. Deși încurajată,  aceasta nu a rezistat prea mult timp pe platformă.

Explicațiile psihologilor 

„În fiecare zi îmi apar traume din trecut, dar n-am ce face, trebuie să le înfrunt. În seara aceasta, s-a mai apăsat un buton despre care credeam că l-am depășit”, a spus solista în cadrul emisiunii.

„Se pot traduce prin angoase, frică, depresie, sentiment de rușine, culpabilitate, tulburări ale somnului, scăderea stimei de sine, sindromul stresului postarumatic. Femeile victime ale violenței pot suferi depresie, pot resimți o angoasă acută și pot prezenta frică pentru securitatea lor personală, pentru viața cotidiană și pentru sănătatea lor”, arată psihologii.