Ce boală a trecut, de fapt, Elena Udrea în cererea de detenție într-o închisoare specială. Mii de români o au (exclusiv)

Ce boală a trecut, de fapt, Elena Udrea în cererea de detenție într-o închisoare specială. Mii de români o au (exclusiv)
De ce boala sufera Elena Udrea

Instanța din Bulgaria va anunța în câteva zile dacă Elena Udrea va fi extradată în România. De asemenea, pentru cazul în care fosta apropiată a lui Traian Băsescu va fi extradată, avocații acesteia vor să facă în așa fel ca Elena Udrea să nu mai ajungă într-un penitenciar normal, anunțând că aceasta suferă de o boală gravă. De ce boală ar suferi Elena Udrea, vedeți în rândurile de mai jos.

De ce nu își poate ispăși pedeapsa Elena Udrea într-o închisoare normală. De ce boală suferă

Elena Udrea și avocații ei încearcă din răsputeri să obțină condiții speciale de încarcerare, în cazul în care aceasta va fi extrădată în România.

Impact.ro a aflat, în exclusivitate, de ce boală ar suferi Elena Udrea. Boala este prezentată de avocați ca principalul  motiv pentru care aceasta să nu mai ajungă într-o închisoare normală.

Elena Udrea află pe 10 mai dacă va ajunge în România

Judecătorii bulgari vor hotărî pe 10 mai dacă Elena Udrea va fi extrădată sau nu, în contextul în care apărarea Elenei Udrea solicită amânarea deciziei.

Dacă va fi trimisă în România, Elena Udrea va fi încarcerată în penitenciarul pentru femei din Târgșor, Prahova, unde își va ispăși condamnarea de șase ani primită în dosarul Gala Bute. Avocații vor să împiedice asta.

De ce boală suferă Elena Udrea

Astfel, pentru a nu mai ajunge la Târgșor, avocații apropiatei lui Traian Băsescu încearcă să apeleze la mila autorităților române. Aceștia susțin că Elena Udrea suferă de o afecțiune din cauza căreia nu își poate ispăși condamnarea într-o închisoare ordinară.

Mai exact, aceștia susțin că Blonda de la Cotroceni, așa cum era cunoscută odată Elena Udrea, suferă de arahnofobie, adică de frică de insecte, în special de păianjeni. În plus, Elena Udrea ar avea și alergie la gândacii de bucătărie și ar intra în șoc anafilactic dacă ar fi mușcată de vreo astfel de insectă.

Elena Udrea, mesaj din arestul din Bulgaria

Elena Udrea a transmis un mesaj susținătorilor săi din arestul din Bulgaria. Mesajul a fost publicat de iubitul ei, Adrian Alexandrov, pe o platformă socială.

„Vă mulţumesc tuturor celor care aţi înţeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituţiei României şi a Deciziei CJUE, deopotrivă! Vă mulţumesc tuturor celor care mă susţineţi direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimaţi în mod public. Este nu doar cauza mea, ci şi cauza apărării Constituţiei. Implicarea voastră îmi da putere să trec peste acest greu moment şi îmi da speranţa că nedreptatea şi nelegalitatea la care sunt supusă, vor lua sfârşit în curând”, este mesajul transmis de fostul ministru Elena Udrea şi postat pe Facebook de Adrian Alexandrov.