06 mai 2022 | 18:43

Ce boală a trecut, de fapt, Elena Udrea în cererea de detenție într-o închisoare specială. Mii de români o au (exclusiv)

Politică
Ce boală a trecut, de fapt, Elena Udrea în cererea de detenție într-o închisoare specială. Mii de români o au (exclusiv)
De ce boala sufera Elena Udrea

Instanța din Bulgaria va anunța în câteva zile dacă Elena Udrea va fi extradată în România. De asemenea, pentru cazul în care fosta apropiată a lui Traian Băsescu va fi extradată, avocații acesteia vor să facă în așa fel ca Elena Udrea să nu mai ajungă într-un penitenciar normal, anunțând că aceasta suferă de o boală gravă. De ce boală ar suferi Elena Udrea, vedeți în rândurile de mai jos.

De ce nu își poate ispăși pedeapsa Elena Udrea într-o închisoare normală. De ce boală suferă

Elena Udrea și avocații ei încearcă din răsputeri să obțină condiții speciale de încarcerare, în cazul în care aceasta va fi extrădată în România.

Impact.ro a aflat, în exclusivitate, de ce boală ar suferi Elena Udrea. Boala este prezentată de avocați ca principalul  motiv pentru care aceasta să nu mai ajungă într-o închisoare normală.

Elena Udrea află pe 10 mai dacă va ajunge în România

Judecătorii bulgari vor hotărî pe 10 mai dacă Elena Udrea va fi extrădată sau nu, în contextul în care apărarea Elenei Udrea solicită amânarea deciziei.

Dacă va fi trimisă în România, Elena Udrea va fi încarcerată în penitenciarul pentru femei din Târgșor, Prahova, unde își va ispăși condamnarea de șase ani primită în dosarul Gala Bute. Avocații vor să împiedice asta.

De ce boală suferă Elena Udrea

Astfel, pentru a nu mai ajunge la Târgșor, avocații apropiatei lui Traian Băsescu încearcă să apeleze la mila autorităților române. Aceștia susțin că Elena Udrea suferă de o afecțiune din cauza căreia nu își poate ispăși condamnarea într-o închisoare ordinară.

Mai exact, aceștia susțin că Blonda de la Cotroceni, așa cum era cunoscută odată Elena Udrea, suferă de arahnofobie, adică de frică de insecte, în special de păianjeni. În plus, Elena Udrea ar avea și alergie la gândacii de bucătărie și ar intra în șoc anafilactic dacă ar fi mușcată de vreo astfel de insectă.

Elena Udrea, mesaj din arestul din Bulgaria

Elena Udrea a transmis un mesaj susținătorilor săi din arestul din Bulgaria. Mesajul a fost publicat de iubitul ei, Adrian Alexandrov, pe o platformă socială.

„Vă mulţumesc tuturor celor care aţi înţeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituţiei României şi a Deciziei CJUE, deopotrivă! Vă mulţumesc tuturor celor care mă susţineţi direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimaţi în mod public. Este nu doar cauza mea, ci şi cauza apărării Constituţiei. Implicarea voastră îmi da putere să trec peste acest greu moment şi îmi da speranţa că nedreptatea şi nelegalitatea la care sunt supusă, vor lua sfârşit în curând”, este mesajul transmis de fostul ministru Elena Udrea şi postat pe Facebook de Adrian Alexandrov.

PlaySport
Apariție rară a nepoților lui Țiriac după ce au părăsit România! Cum s-au fotografiat alături de Ileana Lazariuc
Ego.ro
Cum arăta Monica Macovei în tinerețe. Nu și-ar fi închipuit-o nimeni AȘA! Singura poză de pe net
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul Moldovei', înmormântat regește!
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Alina Sorescu a dat MAREA VESTE înainte de Paşte
Capital.ro
Maghiarii reclamă România. Ungurii nu mai au liniște: Ei sunt dușmanii care ne atacă
EVZ.ro
De la restaurantul mamei, la brațul miliardarului Arpad Paszkany. Ospătărița din Călărași avea planuri și mai mari
Adevarul
Cum a fost aleasă Dobrogea ca loc de construcție al Centralei nucleare. Proiectul demarat de Nicolae Ceaușescu și inaugurat de Ion Iliescu VIDEO
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
FOTO După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Digisport.ro
De ce s-au bătut, de fapt, dacii cu romanii. Motivul pentru care Traian a vrut cu orice preț să cucerească Dacia
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
Vacanță la Mamaia, dar cu prețuri de Dubai. Cât costă cazările în minivacanța de 1 Mai
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
Se schimbă complet BANII vechi! Decizia finală privind bancnotele
Capital.ro
Cele trei zodii care vor avea parte de schimbări majore de Florii! Vor avea șansa de a încasa câștiguri substanțiale
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
RUSIA vine PESTE ROMÂNIA! SUA a primit INFORMAȚIILE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O ispită de la Insula Iubirii apare în cel mai recent videoclip de la Tzanca Uraganu. Livia nu este la prima apariție de acest gen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro