Ce au observat jurnaliștii britanici la Ianis Hagi. Sunt uimiți că așa ceva e posibil

Ce au observat jurnaliștii britanici la Ianis Hagi. Sunt uimiți că așa ceva e posibil
Ianis Hagi, subiect de discuții în presa britanică

Rețelele de socializare au fost luate pe sus de cel mai recent clip promoțional al companiei Pepsi. Motivul este foarte simplu. Tânărul Ianis Hagi apare în reclamă alături de legenda fotbalului internațional Lionel Messi. Momentul a devenit viral printre fanii Rangers, dar și pentru fanii din România.

Ianis Hagi, subiect de discuții în presa britanică

Într-un articol publicat recent de Vital Football, tânărul mijlocaș român a devenit subiect de discuții și analiză. Totul a plecat de la reclama în care Ianis apare alături de vedeta de cinci stele, Lionel Messi, pentru gigantul Pepsi. Până acum, fanii Rangers sunt foarte familiarizați deja cu talentul și capacitățile lui Hagi, spune publicația, iar apariția sa în reclamă este o încununare a calităților și valorii sale ca fotbalist.

”Jucătorul poate fi uneori ghinionist să fie abandonat din linia de start în jocurile mari, dar semnificația sa pentru echipa lui Steven Gerrard a fost subliniată cel mai recent în superba victorie cu 5-2 împotriva Royal Antwerp la Ibrox.

Cu toate acestea, amploarea profilului lui Hagi în România a fost ilustrată încă o dată prin campania promoțională Pepsi.””, titrează publicația britanică, Vital Football,

Ținând companie lui Messi

Clipul în cauză a devenit instant viral pe rețelele de socializare. Laudele la adresa tânărului, mai ales din partea fanilor din România au curs. Reacțiile venite din partea acestora i-a uimit și pe jurnaliștii britanic, declarând că:

”Pentru piața din România, Ianis Hagi este principalul om, din față și din centru, în ceea ce privește reclama. Ianis și-a dovedit talentul său prodigios, precum și moștenirea tatălui său, legendarul Gheorghe Hagi.

Este clar tânărul de 22 de ani este practic o comoară națională. O icoană pentru compatrioții săi. Fanii au păstrat cu drag speranțe mari pentru viitorul carierei sale.”, mai scrie publicația britanică

Titlul din ligă iminent pentru Rangers și cu talentul lui Hagi va fi bine primit în România și cu atât mai mult, se va concentra mult asupra campaniei rămasă din Europa League pentru a vedea cât de bine se descurcă.

Mai sunt șapte etape de campionat și patru puncte de câștigat pentru Rangers, pentru a-și asigura, în liniște, titlul din Scotish Premiere League, iar asta ar însemna pentru mijlocașul român, încununarea cu succes a unui an de muncă și de a-și demonstra valoarea.

Deși pus pe lista transferabililor, presa locală nu crede că Gerrard va fi de acord să renunțe la serviciile tânărului jucător român. Rămâne să vedem ce se va întâmpla la finele campionatului și, ulterior, în perioada de mercato.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI