Cât de bine arată Adela Popescu în costum de baie. A născut acum o lună al treilea copil

Cât de bine arată Adela Popescu în costum de baie. A născut acum o lună al treilea copil
Cum arată Adela Popescu în costum de baie după ce a născut pentru a treia oară?

Adela Popescu arată fantastic după ce a născut și al treilea copil. Aceasta și-a strâns al treilea băiețel în brațe în urmă cu o lună, iar acum se bucură și de un trup spectaculos pentru care multe mămici au felicitat-o. Cum arată actrița în costum de baie?

Adela Popescu, în costum de baie la doar o lună după ce a născut al treilea copil

Adela Popescu arată impecabil în costum de baie după cele trei sarcini. Prezentatoarea de televiziune se bucură acum de o ieșire în formula de 5. Familia Vâlcan a ajuns la mare, iar Ade s-a trezit că și-a făcut apariția în vacanța lor micuță fără costum de baie.

Actrița își dorea enorm să ajungă la valurile mării, așa că soțul ei a făcut posibil totul. Mai mult decât atât, proaspăta mămică a fost atât de bucuroasă încât a împărtășit fiecare detaliu cu internauții.

Vedeta s-a recuperat rapid și arată deosebit în costumul de baie dintr-o piesă pe care l-a achiziționat chiar partenerul său dintr-un magazin din apropierea cazării lor: Ăsta e costumul. Hai că s-a descurcat”, a scris Adela Popescu în dreptul imaginii.

  • Vezi poza în Galeria FOTO

„Ne-am făcut curaj că nu se mai putea”

„Ne-am făcut curaj că nu se mai putea şi am pornit spre mare. Am folosit drept pretext aniversarea de o lună a lui Adrian şi utilitatea dovedită a aerosolilor. ? De fapt, un rol important în decizie a jucat logica mea, care spune că, atât timp cât bebeluşul e alăptat exclusiv, nu se poate întâmpla nimic în plus faţă de ce s-ar putea întâmpla şi acasă, plus dorul cât casa de mare de… mare ? Soţul a zis că are logică, aşa că a fost de acord. Drept mulţumire, i-am dat un vin sec pe malul mării. Pare încântat, cred că ne mai aduce”
Adela Popescu (Sursa: instagram.com)

Mămicile care o urmăresc pe aceasta în mediul online apreciază modul natural și simplu în care le povestește despre etapa prin care trece. Adela și Radu formează unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, iar aceștia și-au mărit de curând familia.

Deși prezentatorul de la ‘Insula iubirii’ spera ca al treilea copil să fie o fetiță, iată că soarta a decis ca pe lume să vină un alt băiețel pe care cei doi îl vor boteza Adrian. Ambii erau hotărâți ca prenumele micuțului să fie simplu, cuprinzător, românesc și să înceapă cu litera A, la fel ca în cazul frățiorilor lui mai mari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI