Ce au găsit în curtea lui Gheorghe Dincă, după ce au intervenit cu excavatorul. Erau acolo de ani buni

de: Nechifor Ioana
14 08. 2019

Ultimele percheziții efectuate la casa groazei din Caracal scot la iveală descoperiri șocante. Cercetările desfășurate pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției tinerelor Alexandra și Luiza, aduc la suprafață lucruri neașteptate, care i-au luat prin surprindere chiar și pe anchetatori.

Ce au descoperit anchetatorii în urma perchezițiilor din casa lui Gheorghe Dincă

La cele mai recente percheziții realizate pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, au ieșit la iveală detalii incredibile despre Gheorghe Dincă, care în ciuda a ceea ce s-a aflat despre el, continuă să șocheze pe toată lumea.

În mizeria care definește toată gospodăria, bărbatul de 66 de ani a săpat o groapă, în care creștea nutrii, se arată într-un material tv realizat de Kanal D. Detalii uluitoare au ieșit la iveală!  Ce făceau cu aceste nutrii?

Daniela Popovici, Asociatia Mariuta: Le mâncau…

Reporter: Cum le mâncau?

Daniela Popovici: Soția lui, am întrebat-o: Nu vă supărați, de ce le aveți, de ce în condițiile astea? (n.r. mizerabile) A spus că friptura de nutrie e foarte gustoasă.

Perchezițiile în cazul Caracal continuă!

Casa groazei din Caracal, un munte de gunoi

La cele mai recente percheziții, a fost nevoie de un excavator ca oamenii legii să facă verificări amănunțite. Sub casa, în care Gheorghe Dincă și-ar fi ascuns victimele, se află efectiv un munte de gunoi.

Pământul a fost acaparat de mizerie și de tot felul de lucruri inutile, strânse de-a lungul timpului, care au ajuns îngropate.

Cei de la wowbiz.ro relatează că, în urma efortului uriaș depus, până acum nu s-a ajuns la sol curat, din cauza mizeriei de peste tot, care sufocă curtea. Se sapă la 4-5 metri adâncime, unde Gheorghe Dincă a îngropat cârpe, fiare, peturi și sticle.

Scopul anchetatorilor este ca, după ce curtea suspectului va fi curăţată, să folosească un scanner performant pentru a descoperi eventuale probe sau chiar alte rămăşiţe umane pe care Dincă le-ar fi putut îngropa în curte.

Scanner-ul poate analiza inclusiv gropile betonate aflate în curtea criminalului în serie.