Ce au făcut maneliștii români șantajați de clanul Duduianu. Decizia judecătorilor

Scandalul dintre maneliștii de la noi și clanul Duduianu continuă! Care este decizia judecătorilor în privința atacurilor constante și a amenințărilor din partea interlopilor către soliști?

Decizia judecătorilor în cazul maneliștilor români șantajați de clanul Duduianu

Judecătorii care trebuie să facă lumină în cazul interlopilor din clanul Duduianu acuzați de șantaj și tâlhărie au venit cu prima decizie imensă în acest caz. Subliniem faptul că unul dintre artiștii terorizați de mafioți a refuzat să se prezinte la termene, astfel că procesul a început cu stângul.

Autoritățile au decis să fie citate public, după ce una din victime nu s-a prezentat la înfățișările stabilite. De asemenea, judecătorii au mai anunțat în cadrul citației că părțile vătămate pot să solitice judecarea în lipsă în cadrul unei cereri scrise depuse la dosar, arată spynews.ro.

Dacă artiștii refuză în continuare să se prezinte la proces fără a justifica absența, nu e exclus ca aceștia să fie duși cu duba la tribunal, în cazul în care judecătorii consideră declarațiilor lor extrem de importante în procesul aferent. Membrii din clanul Duduianu sunt acuzați de șantaj și tâlhărie în scopul obținerii unor sume uriașe de la mai mulți cântăreți de manele. În dosar apar mai mulți soliști cunoscuți precum: Florin Salam, Leo de la Kuweit, Marinică Nămol, Bujilă și Ghiță Adriano.

Comunicat procurori

„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, inculpaţii, cunoscuţi în spaţiul social având ca preocupare săvârşirea de fapte cu violenţă, profitând de reputaţia conferită de apartenenţa la o anumită familie, prin violenţe şi ameninţare cu acte de violenţă, au constrâns persoanele vătămate, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul muzical, să le remită sume importante de bani, imediat sau în viitor şi să participe în mod gratuit la anumite evenimente viitoare”, se arată într-un comunicat al procurorilor care i-au trimis în judecată pe Ştefan Duduianu, Florin Duduianu, Nicolae Constantin, Nicolae Mihai Venţer, Marius Cristian Radu, Mihai Cristian Olaru, Sofian Văduva, Cristian Bolcoş, Sebastian Mario Radu, Ionuţ Văduva, Miltiade Văduva și Ion Corporan.

Cum procedau interlopii? 

„Adică unul striga: „1.000 de euro de la mine pentru cutare”. Asta ca să atragă alți participanți la chefuri să facă dedicații și mai bănoase. Dacă următorul îi oferea manelistului 1.500 de euro, acei 1.500 de euro celor din clanul Duduianu”, a detaliat un om din interior, citat de româniatv.net. Interlopii încasau astfel mai mulți bani decât maneliștii la multe dintre cântări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI