Ce “aroganțe” făcea Irinel Columbeanu, înainte să își piardă averea. Toată România era cu ochii pe el

Ce “aroganțe” făcea Irinel Columbeanu, înainte să își piardă averea. Toată România era cu ochii pe el

Vremea când Iriniel Columbeanu făcea un adevărat spectacol la vila de la Izvorani a apus. Spre exemplu, de Crăciun, petrecerea la vila sa începea încă de la Ignat, iaar opulența era la ea acasă, pe când era încă prezentă și fosta soție, Monica Gabor.

Ce “aroganțe” făcea Irinel Columbeanu, înainte să își piardă averea

În urmă cu 11 ani, Irinel Columbeanu a organizat o petrecere fără de egal la vila impresionantă din Izvorani, acolo unde a organizat, alături de fosta lui soție ritualul tăierii porcului. La marea chermeză au participat și părinții săi, Ion și Georgeta Columbeanu, dar și soacra sa, Veronica Bulai, care a murit în urma unui accident la mănăstire.

De pregătiri s-au ocupat atunci chiar angajații lui Irinel Colmbeanu, în timp ce Moni și el gustau din preparate delicioase. Acum, situația lui Irinel s-a schimbat radical. A pierdut averea, a divorțat de Monica, iar acum locuiește într-un apartament cu chirie. Și-a vândut și bolidul de lux cu care odinioară făcea furori pe străzile din București. Bolidul a fost scos la vânzare contra unei sume infime, de doar 29.000 de euro.

Irinel Columbeanu a vândut tot

Irinel Columbeanu se află în această situație grea de ceva timp. Declinul lui a început acum cinci ani, chiar dacă acesta s-a luptat să mențină aparențele, în speranța că își va reveni pe plan financiar. De altfel,  pentru a supraviețui, fostul milionar a vândut pe rând toate proprietățile pe care le avea, iar acum a rămas fără nimic. Menționăm că de aproximativ doi ani, fiica lui Irinel s-a mutat în America, alături de mama sa și de Mr Pink. Irinel Columbeanu își vizitează de două ori pe an fetița, încercând să mențină o relație apropiată cu ea. Mutarea Irinei la mama sa a fost doar o chestiune de timp, dat fiind problemele financiare ale lui Irinel Columbeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI