16 iun. 2022 | 22:01

Ce are voie Elena Udrea să-și ia în bagajul pentru penitenciar. Regulile pe care trebuie să le respecte

News
Ce are voie Elena Udrea să-și ia în bagajul pentru penitenciar. Regulile pe care trebuie să le respecte
Ce are voie Elena Udrea sa-si ia in bagajul pentru penitenciar

Elena Udrea a ajuns în România, după ce a fost extrădată din Bulgaria. Fostul ministru al Turismului a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. Iubita lui Adrian Alexandrov va fi încarcerată la Penitenciarul de Femei Târgşor din Prahova. Ce obiecte își poate lua în bagaj.

Ce obiecte are voie să ia Elena Udrea în bagajul pentru închisoare

Joi, 16 iunie, Elena Udrea a fost extrădată în România, după ce a petrecut 2 luni în arestul poliției bulgare, după ce a fost prinsă la granița dintre Bulgaria și Grecia, încercând să treacă frontiera.

Reamintim că, în aceeași zi, cu doar câteva ore înainte, fostul ministru al Turismului fusese condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea își va ispăși pedeapsa la Penitenciarul de Femei Târgşor din Prahova, acolo unde a fost transportată în cursul zilei de astăzi. Fosta blondă de la Cotroceni nu este străină locului, întrucât în același penitenciar a fost arestată preventiv timp de 3 luni în anul 2015, în dosarul Gala Bute.

Conform celor de la Adevărul, iată care sunt obiectele permise în bagajul Elenei Udrea: două perechi de papuci sau sandale, două basmale, şapte chiloţi şi şapte maiouri, zece perechi de ciorapi, o eşarfă, cinci batiste, trei rochii şi trei fuste, cinci tricouri, trei cămăşi, o haină de iarnă şi un pardesiu.

De asemenea, fostul ministru al Turismului poate purta bijuterii, cu o singură condiție, ca acestea să nu fie confecționate din metale prețioase sau să aibă, pe ele, montate pietre preţioase.

Elena Udrea ar putea fi eliberată după 4 ani de închisoare

În închisoare, Elena Udrea va avea propriul pat, acces la apă potabilă și apă caldă, suficient spațiu în celulă pentru a-și putea aranja garderoba. De asemenea, fostul ministru va avea o masă pe care să poate mânca, precum și acces la televizor.

Avocatul Adrian Cuculis le-a prezentat jurnaliștilor varianta în care Elena Udrea ar putea fi eliberată condiționat din închisoare, după ce fosta blondă de la Cotroceni ispășește două treimi din pedeapsă:

„În ipoteza în care vorbim de 6 ani de închisoare cu executare, ea va executa două treimi din pedeapsă, deci undeva să spunem că la 4 ani ar putea să iasă condiționat, sau chiar mai puțin de atât, pentru că mai sunt și zilele câștigate cu munca.

După 4 ani ar putea să aplice pentru eliberare condiționată(…) La eliberarea condiționată se ține cont de toate activitățile de acolo.(…) În principal, la 4 ani de zile ar trebui să poată opta pentru eliberarea condiționată.”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro