Ce are voie Elena Udrea să facă după gratii. Tot ce îi trebuie este o chiuvetă

Ce are voie Elena Udrea să facă după gratii. Tot ce îi trebuie este o chiuvetă
Ce are voie Elena Udrea să facă după gratii.

Elena Udrea a fost extrădată de autoritățile din Bulgaria, iar în urmă cu două zile a ajuns în România. Fostul politician a întrat în țară prin Vama Giurgiu. Elena Udrea este o femeie cochetă și ori de câte ori a apărut în fața instanței sau în fața presei ea a avut o coafură impecabilă. Cum a reușit să își vopsească părul în arest și ce are voie să facă, de fapt, după gratii.

Ce are voie Elena Udrea să facă după gratii

Elena Udrea a fost mereu admirată pentru atenția la detalii, și chiar și după gratii fosta Blondă de la Cotroceni a apărut în fața instanței sau în fața presei cu părul aranjat și vopsit.

Avocatul Adrian Cuculis a explicat ce activități are voie să întreprindă o persoană aflată în arest, dar mai ales dacă poate să-și vopsească părul, câtă vreme este după gratii.

„Un poate face în arest cam orice, inclusiv să se vopsească dacă se duce la o chiuvetă. Nu sunt niște produse interzise. Dacă produsele respective sunt agreate de către conducerea penitenciarului și nu fac parte din categoria produselor interzise, iar o vopsea de păr nu ar trebui să facă parte din produsele interzise se poate vopsi la o chiuvetă de acolo ”, a explicat avocatul Adrian Cuculis pentru WOWbiz.ro.

Elena Undrea a fost extrădată joi în România și după ce autoritățile române s-au deplasat la Vama Giurgiu pentru a o prelua, ea a fost transportată la penitenciar. O echipă de la Administrația Penitenciarelor a însoțit mașina în care s-a aflat fostul ministru.

La Târgșorul Nou, Elena Udrea va sta într-o perioadă de carantină de 21 de zile, după care va fi stabilit regimul pe care ea îl va avea în cei 6 ani de închisoare.

„În cele din urmă, informația primară de unde am plecat, că există șanse de 99% să fie extrădată, iar șansele să nu fie extrădată sunt de 1%, teoretic s-a adeverit în cele din urmă, chiar dacă puteau fi invocate mai multe aspecte.

În momentul în care este preluată de către autoritățile noastre, este predată în custodia autorităților noastre și devine un bun al statului să spunem așa, pentru că până la urmă statul român se va ocupa de ea de acum înainte, o să trebuiască să stea cele 20 de zile în carantină, înainte să fie condusă către celula finală și i se va stabili regimul de detenție.

După ce se stabilesc aceste lucruri, ea o să aștepte cele 20 de zile în izolator, așa cum se numește, și ulterior va merge pe celulă”, a mai explicat Adrian Cuculis, pentru WOWbiz.ro.