Ce arată lungimea degetului mic de la mână. Așa vezi ce personalitate ai

Ce arată lungimea degetului mic de la mână. Așa vezi ce personalitate ai
Ce arată lungimea degetului mic de la mână. Ce tip de personalitate ai, în funcție de lungimea degetului mic de la mână.

Cu toții am auzit despre ideea potrivit căreia liniile palmei pot dezvălui trăsăturile care definesc personalitatea ta. Știai, însă, că și mărimea degetului mic de la mână poate arăta ce fel de persoană ești? Există trei tipuri diferite de mărime a degetului mic. Fiecare dintre ele are o semnificație deosebită. Vezi ce arată lungimea degetului mic de la mână despre tine.

Ce arată lungimea degetului mic de la mână

Există trei tipuri de personalitate, în funcție de cele trei tipuri de degete mici de la mână. Felul în care arată degetul mic de la mâna ta dezvăluie detalii despre ce fel de personalitate ai.

Pentru a-ți da seama în ce categorie se încadrează degetul tău mic, apropie degetul inelar și degetul mic de la mână și analizează care este dimensiunea degetului tău mic, în comparație cu cea a inelarului.

Dacă degetul mic se află deasupra articulației superioare a degetului tău inelar, înseamnă că ești o persoană demnă de încredere. Nu îți place să minți, dar nici să fii mințit de persoanele cu care interacționezi. Ești intransigent și știi întotdeauna ce îți dorești de la viată.

De asemenea, ai un caracter puternic, ceea ce poate să fie totodată și subiectul altercațiilor. Însă chiar și așa, ești o persoanlă foarte loială, indiferent de natura relației pe care o ai.

Din acest motiv, șeful de la locul tău de muncă are mereu încredere în tine și îți oferă sarcini fără a se îngrijora. Dai dovadă de loialitate și în relațiile de prietenie, precum și în cele amoroase.

Ce tip de personalitate ai, în funcție de degetul tău mic

Dacă degetul mic de la mâna ta se află la aceeași înălțime cu articulația superioară a degetului tău inelar, înseamnă că ești o persoană deschisă și onestă. Tu prețuiești integritatea mai presus de orice.

De asemenea, pui foarte mult accent pe independența și nu poți renunța la ea. Totuși, oamenii au încredere în tine datorită onestității și înțelepciunii tale. Întotdeauna te asiguri că lucrurile în care ești implicat evoluează fără niciun fel de probleme.

Nu-ți plac nedreptățile și nu te temi să vorbești deschis despre orice subiect, chiar și despre aspectele care te deranjează. Dar, ceea ce ar trebui să știe toată lumea este că în spatele caracterului tău puternic se află o inimă tandră și iubitoare.

Dacă degetul mic se află sub articulația superioară a inelarului înseamnă că ești o persoană cu o inimă mare, bună, credincioasă. Ești mereu alături de ceilalți, în special de cei dragi.

Acest aspect poate prezenta, totodată, și o latură negativă. Iar asta din cauza faptului că oamenii profită de natura ta încrezătoare. Ești unic. Oamenii știu că pot conta pe tine întotdeauna.